-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 13

Dramatiškai apsigynę Lietuvos regbininkai išplėšė pergalę prieš Šveicariją

Lietuvos regbio rinktinė iškovojo pirmąją pergalę šio sezono Europos čempionato „Trophy“ divizione. Lietuviai išvykoje 28:20 (13:3) įveikė Šveicarijos rinktinę.
Jonas Mikalčius
Jonas Mikalčius / Evaldo Černiausko nuotr.

Šveicarai pirmieji pelnė taškus (0:3), bet mūsiškiai pirmąjį kėlinį užbaigė spurtu 13:0.

Antrajame kėlinyje lietuviai dar labiau padidino persvarą (21:6), bet šveicarai tuomet sugrįžo į rungtynes. Po eilės sėkmingų šeimininkų atakų skirtumas tarp komandų jau buvo minimalus (21:20).

Maža to, lietuviai dar sykį suklydo ir suteikė šveicarams šansą išplėšti pergalę. Laimei, kamuolį tuomet perėmė Jonas Mikalčius, vienas pelnė taškus ir įtvirtino Lietuvos rinktinės pergalę (28:20).

5 taškus per tris turus surinkę mūsiškiai Europos čempionato „Trophy“ divizione žengia ketvirti. Šveicarai, kuriems tai buvo tik pirmosios rungtynes, lieka be taškų. Kaip ir belgai, kurie dar nežaidė.

Priminsime, kad pirmose rungtynėse Lietuvos regbininkai namuose 37:39 nusileido Ukrainai, o antrajame ture savo aikštėje 16:46 nepasipriešino favoritei Vokietijai.

Kitas rungtynes Lietuvos regbininkai žais jau kitąmet – kovo 26 d. namuose priims Belgiją, o balandžio 9-ąją išvykoje kausis su Lenkija.

Tik „Trophy“ diviziono nugalėtojai pelnys teisę žaisti atkrintamąsias rungtynes dėl patekimo į Europos čempionatą. Tuo metu paskutinę vietą užėmusi rinktinė iškris į žemesnį „Conference1“ divizioną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius