-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 11

Kol Vilniaus regbio akademija rengė „Gerumo šventę“, jų patalpas aplankė vagišiai

Už gerą ne visada atsilyginama geru. Tuo įsitikino Vilniaus regbio akademija, kuri pirmadienio vakarą surengė nepamirštamą šventę vaikų globos namų auklėtiniams. Pakilia nuotaiką pagrindiniam šventės organizatoriui ir regbio treneriui Vidmantui Valiui sudrumstė naujienos, kad tą vakarą Vingio parko regbio stadione įsikūrusios patalpos buvo apvogtos.
VRA šventė vaikams
VRA šventė vaikams / regbioakademija.lt nuotr.

„Crowne Plaza“ vykusiame renginyje buvo iškilmingai priimti Vilniaus regbio akademijos auklėtiniai, kurių laukė įspūdingas vakaras. Daug energijos svarbiam vakarui suorganizuoti paaukojęs regbio treneris Vidmantas Valys ne tik pasirūpino iškilminga šventės vieta, bet ir daugybe dovanų, prie kurių įsigijimo prisidėjo visa regbio bendruomenė. Pats Vidmantas tą vakarą įsijautė ir į Kalėdų senelio vaidmenį, o vaikams koncertavo dainininkė Atlanta. Vidmantas buvo parengęs siurprizą ir visiems įteikė džemperius su VRA logotipais, kuriuos finansavo „TeleTrade“ įmonė.

Kalėdinės gerumo akcijos pabaigą papuošė spalvingi ir efektingi fejerverkai, kuriuos pasitiko garsios vaikų ovacijos ir šūkiai „AČIŪ“. Tiesa, jau renginio metu V.Valys sulaukė skambučio, kad buvo apvogtos Vingio parke įsikūrusios akademijos patalpos, tačiau prisipažino, kad vaikams vakaro gadinti negalėjo: „Policija prašė manęs iškart atvažiuoti, bet juk negalėjau nutraukti šventės ir palikti vaikų. Rūpesčių ir taip buvo, todėl šventę užbaigėme kaip ir turėjo būti, nors man pačiam tvardytis lengva nebuvo.“

Pasak V.Valio, patirti nuostoliai siekia 10 tūkst. litų. Vagišiai ant rogučių išsivežė rungtynėms ir renginiams naudotą garso įrangą, medicininį lagaminėlį ir šaldytuvą, kuriame buvo ruošiamas ledas žaidybinėms traumoms nuslopinti. Treneriui sukėlė abejonių abejingai nusiteikusių policininkų darbas, kurie pasiūlė pačiam ieškoti liudininkų. „Manau, kad tai ir yra policijos darbas. Nors netikiu, kad jie kažką išsiaiškins, bet aš visko taip nepaliksiu, jei reiks kelsiu baudžiamąją bylą. Nuostoliai nemenki.“ – nusivylęs kalbėjo V.Valys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius