Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 13

Lietuvos pašto jaunių regbio-7 čempionų pergalės receptas – darbas treniruotėse

Praėjusią savaitę Jonavoje vyko paskutinis, trečiasis, Lietuvos pašto jaunių (iki 16 metų) regbio-7 čempionato etapas, kuriame triumfavo Vilniaus „VRA-Tauro“ pirmoji komanda.
Regbis-7
Regbis-7 / Vilniaus VRA nuotr.
Temos: 1 Regbis

Finalo grupėje vilniečiai 12:5 nugalėjo antrąją vietą užėmusią Šiaulių „Vairo-1“ ekipą ir sužaidė taikiai 19:19 su trečioje pozicijoje likusia Šiaulių „Šiaulių-BaltRex“ komanda.

Sėkmingai pasirodę ir pirmuose dviejuose etapuose Vilniaus „VRA-Tauro“ regbininkai tapo šių metų Lietuvos čempionais. Antrąją vietą bendroje įskaitoje užėmė „Šiauliai-BaltRex“, trečiąją – „Vairo-1“ ekipa.

„Viskas prasidėjo prieš trejus metus, kai pradėjome rengti stovyklas, o žaidėjų branduolys liko tas pats. Anksčiau pralaimėdavome visas rungtynes, o dabar esame čempionai“, – džiaugėsi vilniečių komandos treneris Algimantas Žvinklys.

Treneris pabrėžė, kad pergalės pasiektos sunkaus darbo dėka. Didelis dėmesys treniruotėms leidžia jau trečius metus iš eilės VRA žaidėjams kovoti dėl aukščiausių vietų.

„Tokius rezultatus lemia daug treniruočių. Dirbame penkis kartus į savaitę, vaikinai noriai sportuoja, lanko treniruotes ir pasiekia savo rezultatą“, – pasakojo A. Žvinklys.

Lietuvos vyrų regbio rinktinėje vis dar dominuoja Šiauliuose užaugę ir karjerą pradėję sportininkai. Tikimasi, kad aukšto lygio žaidėjų padaugės ir sostinėje.

„Be abejo, tikimės, kad iš mūsų komandos žaidėjai ateityje papildys Lietuvos vyrų regbio rinktinę. Tokių perspektyvų turi ne vienas žaidėjas“, – aiškino A. Žvinklys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius