-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 06

Lietuvos regbio rinktinė pradėjo kovą dėl patekimo į olimpines žaidynes

Jau šį šeštadienį Lietuvos regbio-7 rinktinė pradeda istorinį kelią 2016 metų Olimpinių žaidynių link. 10.00 val. Lietuvos laiku, Maskvoje prasidės pirmasis Europos čempionato turas. Mūsų rinktinė žais antroji – 10.22 val., o priešininku bus neeilinė rinktinė. Anglija!
Rinktinė nusiteikusi kovoms, prieš kelionę į Maskvą.
Rinktinė nusiteikusi kovoms, prieš kelionę į Maskvą. / LRF nuotr.

Taip, taip, regbio išradėja ir daugelio titulų laimėtoja, kuri savo kišenėje jau turi kelialapį į Rio. „Mes labai laukiame dvikovos su Anglija. Tai labai grėsmingas varžovas, tačiau nemanoma, kad ji mums yra neįkandamas varžovas. Daugelį jos žaidėjų pažįstu asmeniškai ir galiu patvirtinti, kad tai tokie pat atletai kaip ir mes. Viskas mūsų rankose“, – įsitikinęs rinktinės žaidėjas Jonas Mikalčius. 

Kiek vėliau, 14:28 val. lietuvaičiai susikaus su ambicingais belgais, kurie 2014 metais demonstravo aukšto lygio regbį ir Europos čempionate užėmė itin aukštą 5-ą vietą. Paskutinė šeštadienio mūsų riniktinės dvikova vyks 16:22 val. su Portugalijos ekipa.

„Tai rinktinė, kurios mes dar neesame nei karto nugalėję, nors buvo rungtynių, kai pergalė buvo ranka pasiekiama. Tai itin atletiška, protinga komanda, kuri šiais metais sugebėjo lygiosiomis sužaisti net su Naujosios Zelandijos regbininkais“, – pasakoja rinktinės senbūvis Mindaugas Misevičius.

Sekmadienį jau lauks atkrintamosios rungtynės, kuriose varžovai paaiškės tik vėlų šeštadienio vakarą. 

Palaikykime rinktinę, kuri trijuose Europos čempionato etapuose kovos dėl kelialapio į Olimpines žaidynes. Šį tikslą pavyks pasiekti sėkmingai pasirodžius Maksvoje, Lione ir Ekseteryje bei specialiame atrankos turnyre Lisabonoje. 

Rungtynių tiesioginę vaizdo transliaciją galėsite stebėti čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius