Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 26

Lietuvos regbio rinktinė Šiauliuose pamokė šveicarus, bet krito į žemesnį divizioną

Šeštadienį Šiaulių centriniame stadione Europos nacijų taurės 2A diviziono rungtynėse Lietuvos regbio rinktinė 24:18 (17:13) nugalėjo šveicarus, tačiau nuo iškritimo į žemesnį divizioną neišsigelbėjo.
Regbis: Lietuva – Šveicarija
Regbis: Lietuva – Šveicarija / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Lietuviai sugebėjo atsitiesti po pralaimėjimo kroatams ir padovanoti Šiaulių sirgaliams gražų reginį. Šveicarijos rinktinė divizione užėmė antrąją vietą, nusileidusi tik į aukštesnį divizioną pakilusiai Nyderlandų rinktinei.

Lino Naujalio treniruojama mūsų šalies komanda Kroatijoje patyrė skaudų ir apmaudų pralaimėjimą, tačiau ir treneris, ir žaidėjai vieningai tikina – po dviejų metų į aukštesnį lygį rinktinė sugrįš labiau subrendusi ir pasirengusi akistatoms su stipriais varžovais.

Šios rungtynės jau nieko nebelėmė – po pralaimėjimo Europos Nacijų taurės 2A diviziono turnyre artimiausiai savo konkurentei Kroatijos rinktinei rezultatu 21:25 (8:3), lietuviai prarado viltis pakilti iš penktosios vietos ir kitą Europos Nacijų taurės ciklą turės žaisti žemesniame 2B divizione – mūsų šalies regbininkai ruošiasi parodyti ką sugeba.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius