Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 11

Lietuvos regbio treneriai žinių sėmėsi iš garsaus Anglijos specialisto

Savaitgalį Šiauliuose vyko regbio-7 „Level2 IRB“ trenerių ruošimo kursai, kuriuos organizavo Lietuvos regbio federacija (LRF). Seminaro lektorius-edukatorius buvo žinomas regbio specialistas iš Anglijos – Peteris Joyce‘as.
 Peteris Joyce‘as seminare
Peteris Joyce‘as seminare / lrf.lt
Temos: 1 Regbis

P.Joyce‘as pastaruosius keletą metų treniravo „Twickenham RFC“ regbio-15 ir regbio-7 komandas, taip pat dirbo „Harlequins FC“, „Ealing FC“, „Middlesex County RFU“ ekipose Anglijoje, „Rockers Athletics“ klube Kanadoje ir padėjo Švedijos moterų regbio rinktinei. Britas taip pat dirba ir tarptautinėje regbio federacijoje (IRB), rengdamas mokymus treneriams.

Į mokymus Šiauliuose susirinko 14 trenerių iš Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių, kurie siekia gauti aukščiausių kategorijų licenzijas. Mokymai vyko Šiaulių „Klevo“ sporto mokykloje.

„Treneriai turėjo galimybę gauti neįkainojamos patirties iš aukščiausio lygio trenerio, Anglijoje laikomu vienu iš geresnių šios srities profesionalų. Vykusius užsiėmimus galima suskirstyti į tris dalis: teorinę, vaizdo įranšų analizę ir praktinius trenerių užsiėmimus. Treneriai keitėsi savo žiniomis ir sėmėsi patirties iš lektoriaus pastabų bei rekomendacijų“, – pasakojo vienas iš mokymų Šiauliuose organizatorių Simas Banys.

Lietuvos regbio federacija mokymus šalies regbio treneriams šią vasarą organizavo jau antrą kartą. Birželio mėnesį Vilniuje vyko seminaras, kurį vedė su Lietuvos regbio-7 rinktine Europos čempionato A diviziono turnyre triumfavęs specialistas iš Anglijos Warrenas Abrahamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius