-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 07

Lietuvos regbio viltis Armandas Kalinauskas po atliktų testų: rezultatai gerėja

Lietuvos regbio-7 rinktinė toliau intensyviai ruošiasi svarbiausiam metų išbandymui – Europos „Grand Prix“ čempionatui. Po treniruočių ciklo sporto salėse tobulinant jėgą ir ištvermę, Lietuvos regbininkai manieže atliko testavimus, kurie parodė, kaip žaidėjai yra patobulėję per pastaruosius mėnesius.
Lietuvos regbio rinktinė
Lietuvos regbio rinktinė / LRF nuotr.
Temos: 1 Regbis

Lietuvoje sportuojantys Lietuvos regbio-7 rinktinės kandidatai manieže atliko 10 ir 40 metrų bėgimo greičio testus ir galėjo palyginti savo rezultatus su testais, darytais prieš pusantro mėnesio.

„Rezultatai aiškūs – jie yra žymiai geresni nei buvo prieš tai“, – sakė sparčiai tobulėjantis ir į rinktinės duris jau besibeldžiantis šiaulietis Armandas Kalinauskas.

Vis dėlto, ne visi kandidatai galėjo pasigirti geresniais greičio rezultatais. To priežastis – kai kurie žaidėjai šaltuoju metu laiku didelį dėmesį skyrė masės didinimui.

„Mano greičio rezultatai yra prastesni negu anksčiau, nes per jėgos ciklą turėjau priaugti svorio – dabar sveriu 12 kg daugiau nei prieš pusantro mėnesio. Svoris turi nemažai įtakos bėgimo greičiui“, – pripažino dar vienas Lietuvos rinktinės kandidatas Arnoldas Patskočimas.

Priminsime, kad Lietuvos regbio-7 rinktinė šią vasarą rungtyniaus Europos čempionate, elito divizione „Grand Prix Series“. Tai 12 pačių stipriausių regbio rinktinių divizionas. Birželio 4-5 dienomis vyks etapas Maskvoje (Rusija), liepos 9-10 d. – Ekseteryje (Anglija), o liepos 16-17 d. – Gdynėje (Lenkija). Praėjusiais metais mūsų rinktinė elito divizione užėmė devintąją vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius