2022 12 26

Nekalėdinis kultinio žaidėjo gyvenimas: dabar jis benamis ir serga vėžiu

Sandy Campbello istorija nusirito po visą Australiją ir ne tik. Liūdnas buvusio Australijos regbio žaidėjo gyvenimas sulaukė daugelio užuojautos, kai „The Daily Telegraph“ sužinojo, kad 56 metų S.Cambellas yra benamis. Be kitų vargų, jam dar diagnozuotas gerklės vėžys.
Benamis Sidnėjuje (Australija). Asociatyvi iliustracija.
Benamis Sidnėjuje (Australija). Asociatyvi iliustracija.

Kažkada S.Cambellas žydėjo. Nuo 1986 iki 1991 metų jis rungtyniavo Australijos regbio lygoje ir buvo kultiniu jos žaidėju. Deja, paskui jo gyvenimas slystelėjo žemyn.

Anot portalo 7news, S.Cambellas praleido 20 pastarųjų metų gyvendamas labai laisvą gyvenimą. Kartais jis dirbo apsaugos darbuotoju, o kartais darydavo tatuiruotes.

Pastaruoju metu jam ėjosi itin sunkiai. Išsiskyręs su žmona ir dviem vaikais, S.Cambellas yra benamis ir niekur nedirba.

Jo dienos bėga Australijoje gatvėse, kur jis stumdo parduotuvių vežimėliu visus savo daiktus. Naktis buvęs regbio žaidėjas leidžia vietiniame paplūdimyje.

Vienas jo gerų draugų papasakojo, kad tarp visų nelaimių S.Campbello gyvenime nutiko ir sunki liga. Nors jis gydomas nuo gerklės vėžio vietos ligoninėje, kuomet chemoterapijos seansai baigiasi, vėl atsiranda gatvėje.

„Esu jam padėjęs anksčiau. Kai mano kompanija turėjo biurą, dažnai leisdavau jam miegoti ten. Bet paskui pardaviau biurą“, – pasakojo buvusio regbio žaidėjo draugas.

Kai istorija apie S.Campbello vargus iškilo į viešumą, veikti ėmė Australijos regbio asociacija. Buvęs komandos draugas Kurtas Landersas sakė, kad jau užsukta paramos kompanija S.Campbello pagalbai. Vietos labdaros fondas taip pat pažadėjo padėti buvusiam sportininkui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius