Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 08

Nekontaktinis regbis – ir sveikatai, ir gerai nuotaikai

„Sportas – sveikata“ – tokiu šūkiu vadovaujantis regbio entuziastai nutarė raginti žmones sportuoti visoje Lietuvoje. Šiuo metu itin populiaru bėgioti, minti dviračius, tačiau tiems, kurie nori sportuoti atvirame ore kartu su draugais, pasirinkimų nėra nedaug.
Nekontaktinis regbis – ir sveikatai, ir gerai nuotaikai
Nekontaktinis regbis – ir sveikatai, ir gerai nuotaikai / Alfredo Pliadžio nuotr.
Temos: 1 Nuotaika

Tuo tikslu Mike'as Kirkmanas visus pakvietė į atviras ir žalias miestų erdves žaisti nekontaktinį regbį (angl. Touch Rugby).

Gimęs ir užaugęs Naujoje Zelandijoje, o šiuo metu gyvenantis Lietuvoje, jis nuo mažens bėgiojo su regbio kamuoliu: „Regbis – tai mūsų antroji religija“.

Pasak jo, nekontaktinis regbis puikiai padeda žmonėms atsipalaiduoti po sunkios darbo. „Tai ir bėgimas, ir komandinė dvasia, ir nuolatinis mąstymas apie taktiką, ir varžymasis, ir grynas oras, ir žalia žolė po kojomis“, – apie nekontaktinį regbį pasakoja M.Kirkmanas.

Priminsime, kad neseniai prasidėjo projektas „REGBIS.VIČI.JĖGA“, skirtas vaikų sportavimo skatinimui mokyklose bei darželiuose.

Tad nekontaktinis regbis miestuose bus skirtas daugiau suaugusiems. Birželio mėnesį numatoma rengti pirmąjį Lietuvoje nekontaktinio regbio čempionatą, kuriame norą dalyvauti jau išreiškė daug įmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius