Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 03

Nuotaikingos fotosesijos metu pristatytos naujos Šiaulių „Baltrex“ regbistų aprangos

Šiaulių lengvosios atletikos manieže prakaitą liejantys įvairių sporto šakų atstovai turėjo galimybę pirmieji išvysti, kaip naujame sezone atrodys regbio klubo „Baltrex-Šiauliai“ aprangos, kadangi šio regbio klubo atstovai drauge su sporto klubo „Sporto kodas“ merginomis surengė seksualumu trykštančią fotosesiją.
Nuotaikingos fotosesijos metu pristatytos naujos Šiaulių „Baltrex“ regbistų aprangos
Nuotaikingos fotosesijos metu pristatytos naujos Šiaulių „Baltrex“ regbistų aprangos
Temos: 1 Regbis

Rengiasi sezonui iš anksto

Nors iki pavasario, kai startuos naujas regbio sezonas dar marios laiko, „Baltrex-Šiauliai“ treneriai jau dabar pradeda pasiruošimą: dėlioja žaidėjų sąrašus, tvarkaraščius, žiūri ir derina ateinančių metų planus, bendrauja su žaidėjais, lankosi pas rėmėjus. Vienu svarbiausių šių dienų darbu buvo pasisiūdinti naują aprangą, kuri simbolizuotų pernai įvykusį dviejų klubų „Baltrex“ ir „Šiauliai“ susijungimą.

„Susijungus klubams, pagrindinė komanda žaidė su „Baltrex“ ekipos baltai žaliomis aprangomis. Artėjant sezonui nutarėme, kad reikia keisti aprangas. Tuomet prasidėjo sunkiausias etapas. „Šiaulių“ klubo pagrindinė aprangų spalva buvo bordo, o „Baltrex“ – žalia ir balta, tad nutarėme sulieti visas tris spalvas į vieną junginį. Žaidėjai patys balsavo už aprangų stilių, spalvų išsidėstymą, tad kol viską su visais suderinome – gerokai užtruko. Tačiau dabar galime pasidžiaugti, kad sezoną pradėsime atsinaujinę“, – pasakojo „Baltrex-Šiauliai“ vyriausiasis treneris Edmundas Ščavinskas.

Žaidėjai patys balsavo už aprangų stilių, spalvų išsidėstymą, tad kol viską su visais suderinome - gerokai užtruko. Tačiau dabar galime pasidžiaugti, kad sezoną pradėsime atsinaujinę

Fotosesija

Pasisiūdinę naujas aprangas regbistai drauge su sporto klubo „Sporto kodas“ vadovu Vitalijum Smackiu sugalvojo surengti intriguojančią fotosesiją, kurios metu būtų išpopuliarintas naujoji „Baltrex-Šiauliai“ komandos išvaizda. Fotosesijos tema – raumeningi vyrai ir seksualios, profesionaliai sportuojančios merginos, žinoma, visi pasipuošę naujomis „Baltrex-Šiauliai“ klubo aprangomis.

„Norėjosi kažkaip išskirtinai pažymėti toki svarbų mūsų klubui momentą, tad sugalvojome pasifotografuoti. Kad nebūtų vien klubui atstovaujantys vyrai, juos labai puikiai papildė sporto klube „Sporto kodas“ sportuojančios merginos“, – fotosesijos detales pasakojo E.Ščavinskas.

Foto modeliais virtusius sportininkus ir sportininkes fotografavo „Baltrex-Šiauliai“ klubui atstovaujantis Andrius Sutkus ir klubo „Sporto kodas“ fotografė Indrė Leonavičienė.

„Kadangi esu „Baltrex-Šiauliai“ komandos fizinio pasirengimo treneris, tai klubo vaikinai nuolat sportuoja klube „Sporto kodas“. Besportuojant, su komandos vadovais ir žaidėjais bendrai išgvildenom fotosesijos idėją. Su regbistais fotografavosi septynios merginos, kurios ne vienerius metus atstovauja „Sporto kodas“ kūno rengybos varžybose. Jos intensyviai sportuoja, siekia rezultatų, jaunos gražios, perspektyvios – toks pat yra ir regbio klubas „Baltrex-Šiauliai“, – pasakojo sporto klubo „Sporto kodas“ vadovas Vitalijus Smackis.

Besportuojant, su komandos vadovais ir žaidėjais bendrai išgvildenom fotosesijos idėją. Su regbistais fotografavosi septynios merginos, kurios ne vienerius metus atstovauja „Sporto kodas“ kūno rengybos varžybose.

Šios fotosesijos rezultatas – bus sumaketuoti plakatai, pagaminti kalendoriai su klubo atributika. „Reklaminis apipavidalinimas beveik atliktas – belieka išlaikyti šių metų tempą ir toliau siekti pergalių. Dabar sportininkams – atstatomasis laikotarpis, kurio metu jie sportuoja individualiai. Gruodžio 13 dieną mūsų klubo žaidėjai susigrums futbolo rungtynėse prieš „Saulininko“ komandą. Stengiamės draugauti su kitų sporto šakų atstovais, kadangi tai naudinga visoms pusėms, paįvairina treniruotes, patį treniruočių procesą padaro įdomesniu“, – pasakojo E.Ščavinskas.

Čempionų pagerbimo vakaras

Šiemet „Baltrex-Šiauliai“ vyrų regbio komanda tapo čempionais Lietuvos ir Baltijos regbio-7 čempionatuose, triumfavo Lietuvos regbio-15 pirmenybėse. Klubo treneriai į čempionų pagerbimo vakarą, kuris Šiaulių Kultūros Centre vyks gruodžio 5 dieną 18.30 val. kviečia visus prisidėjusius prie įspūdingų pergalių.

„Atvyks regbio federacijos vadovai, klubo partneriai, rėmėjai, klubo prezidentas, žaidėjai su šeimom, draugais. Mūsų noras, kad kuo daugiau žmonių prisimintų įspūdingas pergales ir pagerbtų čempionus. Tikiuosi, kad sportininkai ateis su draugėmis, žmonomis, kurios neretai tampa nuskriaustos, gauna mažiau mūsų dėmesio, kai intensyviai vakarais po darbų treniruojamės. Norisi, kad jos pamatytų dėl ko liejamas prakaitas ir dėl ko visa tai darome“, – visus pagerbti čempionių kvietė klubo treneris E.Ščavinskas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius