Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 05

Pasaulio reitinge Lietuvos vyrų regbio rinktinė kyla į viršų

Tarptautinės regbio federacijos (World Rugby) paskelbtame planetos vyrų regbio rinktinių reitinge Lietuvos komanda su 47,65 įskaitinio taško pakilo viena pozicija aukščiau ir pasiekė 43-ią vietą.
Nerijus Jakimavičius (nr. 5)
Nerijus Jakimavičius (nr. 5)

Pagal Lietuvos vyrų komandinių sporto šakų rinktinių reitingą, Lietuvos regbio-15 rinktinė nusileidžia tik mūsų krepšinio rinktinei. Įvertinus kiekvienos sporto šakos komandų skaičių pasaulio reitinge ir Lietuvos rinktinės užimamą vietą jame, Lietuvos krepšinio rinktinė užima 5-ą vietą, regbio – 42-ą vietą, futbolo – 44-ą vietą, ledo ritulio – 55-ą vietą, rankinio – 77-ą vietą, žolės riedulio – 97-ą vietą. Lietuvos vyrų tinklinio rinktinė į pasaulio reitingą netraukiama.

Priminsime, kad vien tik per 2014 metus Lietuvos regbio-15 rinktinė pakilo aštuoniomis vietomis aukščiau, o šiais metais kilimą pratęsė. Šiais metais jos laukia įtemptos kovos Europos regbio čempionato 2B grupėje. Balandžio 25 d. ji namuose susitiks su Latvijos, gegužės 2 d. išvykoje su Kipro, spalio 31 d. namuose su Andoros, o lapkričio 7 d. išvykoje su Vengrijos rinktinėmis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius