Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 07

Prestižinio „Šešių nacijų“ turnyro starte Anglija nugalėjo Velsą

Penktadienį Kardife (Velsas) startavo prestižinis „Šešių nacijų“ regbio turnyras, kuriame dėl pagrindinio trofėjaus varžosi šešios stipriausios Senojo žemyno komandos. Pirmajame mače praėjusių metų vicečempionė Anglijos rinktinė po atkaklios kovos 21:16 (8:16) nugalėjo 2012 ir 2013 metų „Šešių nacijų“ laimėtoją Velso komandą.
Anglija – Velsas
Anglija – Velsas / organizatorių nuotr.
Temos: 1 Regbis

75 tūkst. žiūrovų palaikomi Velso žaidėjai sėkmingiau pradėjo rungtynes ir jau 9-ąją minutę prieš traumų išretintą Anglijos komandą pirmavo 10:0. Po pirmojo kėlinio šeimininkai vis dar turėjo 8 taškų pranašumą – 16:8. Antrajame kėlinyje daug kritikos praėjusiais metais susilaukusio trenerio Stuarto Lancasterio išklausę Anglijos regbininkai gerokai pagerino savo gynybą ir pelnė 13 taškų be atsako. Tai nutildė trenerio kritikus ir parodė, kad jis vertas pasirašyto trejų metų kontrakto.

Anglijos komandoje žaidė net penki „Šešių nacijų“ turnyro debiutantai. Visi jie norėjo įrodyti, kad yra verti trenerio pasitikėjimo, o labiau patyrę žaidėjai norėjo atsirevanšuoti Velsui už skaudžią nesėkmę Kardife prieš dvejus metus 3:30.

VIDEO: Apžvalga

Žeminimus Anglijos komandoje atliko Anthony  Watsonas ir Jonathanas Josephas, dar 11 taškų pridėjo taikliais smūgiais koja pasižymėjęs George'as Fordas.

Pirmajame kėlinyje Velso rinktinę į priekį vedė kamuolį įskaitiniame plote prispaudęs Rhysas Webbas bei taikliosios kojos savininkas Leighas Halfpenny'is.

Šeštadienį vyks dar dvejos pirmojo turo rungtynės. Italijos komanda Romoje priims Airijos regbininkus, o Prancūzijoje šeimininkai išmėgins jėgas su Škotijos rinktine.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius