-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 25

Regbio mylėtojų laukia išskirtinė regbio grandų akistata

Šeštadienį Lietuvos vyrų regbio pirmenybėse įvyks tradicinis, lemiamas ir intriguojantis dviejų garsiausių Šiaulių miesto klubų „Vairo-Kalvio“ ir „BaltRex-Šiaulių“ derbis.
Jonas Mikalčius
Jonas Mikalčius / Evaldo Šemioto nuotr.
Temos: 1 Regbis

Jau daugiau nei dešimtmetį lemiamų kovų metu susitinkantys ir stadione susirinkusiems žiūrovams tikrą vyrišką kovą pademonstruojantys abiejų klubų regbininkai ir šiemet nusiteikę kovoti visu pajėgumu dėl šalies regbio-15 čempionų vardo. Abi komandos yra pačios pajėgiausios sudėties ir entuziastingai rengiasi svarbiausiai metų akistatai.

VIDEO: Anonsas

Tikisi pergalės

Abiejų komandų kapitonai vieningai tikina – yra nusiteikę siekti pergalės. „Mačas svarbus, nes lems čempionų vardus. Ruošiamės lygiai taip, kaip ir kitoms varžyboms. Nei daugiau, nei mažiau, bet atsakomybė neabejotinai yra didesnė, nes tai – viską lemianti akistata. Savaime suprantama, tikimės tik pergalės“, - sako daugkartinės šalies čempionės „Vairo-Kalvio“ komandos kapitonas Mindaugas Misevičius. Anot jo, nors ekipos gretose neišvengta traumų, jos nesutrukdys žaidėjams aikštėje atiduoti visas jėgas: „Visi stengiasi maksimaliai save išnaudoti. Susitvarstome, apsiklijuojame ir bėgame į aikštę, nepaisydami skausmo“.

Jam antrina ir „BaltRex-Šiaulių“ ekipos kapitonas Tomas Zibolis, kuris džiaugiasi galimybe sužaisti tokias svarbias rungtynes: „Ir mes, ir priešininkai esame pakankamai stipriai pasiruošę. Mūsų komanda šiuo metu – stipriausios sudėties. Iš tiesų, šiemet pavyko suburti vieną iš stipriausių komandų, kokia yra buvusi „BaltRex“ klube. Taip pat labai džiugina ir tai, kad visi žaidėjai entuziastingai ir geranoriškai įsitraukia į pasiruošimo etapą ir kiekvienos treniruotės metu atiduoda visas jėgas. Manau, kad šįkart bandysime suteikti stiprų pasipriešinimą Šiaulių „Vairo“ klubui. Neabejotinai tikimės pergalės“.

Trokšta ir vėl pajusti pergalės skonį

Komandų atstovų teigimu, regbyje lygiųjų nebūna, tad laukia žutbūtinė akistata. Itin kovingai nusiteikę „Baltrex-Šiaulių“ regbininkai, kaip patys sako, jau senai jutę šios saldžios pergalės skonį. Paskutinį kartą "Baltrex" klubo atstovai šalies čempionais tapo prieš aštuonerius metus ir sako, kad 2006 metai buvo tiesiog aukso amžius. Nes tais metais čempionais tapo ne tik vyrų, bet ir moterų regbio komanda. Šiauliai – regbio sostinė, tad klubų atstovai kviečia visus sirgalius palaikyti mylimų ekipų ir žada išskirtinį reginį.

„Svarbu, kad regbio mylėtojai ateitų ir matytų patį gražiausią regbį ne tik Šiauliuose, bet ir visose Baltijos šalyse. Varžybos bus įdomios – grįžta patys pajėgiausi legionieriai. Mūsų gretas papildys Dovydas Taujanskas ir Jonas Mikalčius, studijuojantys Anglijoje ir ginantys vietos universiteto garbę“, - sako „BaltRex-Šiauliai“ komandos vyr. treneris Edmundas Ščavinskas.

Įnirtingai svarbiausiai metų akistatai besirengiantys regbininkai dėkoja savo artimiesiems – žmonoms, mylimosioms ir vaikams, kurie pastaruoju metu retai mato tėvelius namuose ir džiaugiasi, kad sulaukia didžiulio jų palaikymo.

Visų sirgalių regbininkai lauks jau šį šeštadienį 14 valandą Zoknių stadione.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius