Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 04

Regbio „Top“ lygos žiūrovų skaičius išaugo penkis kartus

Nuo šių metų rudens Lietuvos regbio čempionatas pakeitė savo formatą bei veidą iš esmės. Jame šiuo metu kovoja stipriausios šalies komandos. Žiūrovai spėjo tai įvertinti.
„BaltRex-Šiauliai“ – „Vairas-Kalvis“
„BaltRex-Šiauliai“ – „Vairas-Kalvis“ / Giedriaus Vaitkevičiaus nuotr.
Temos: 1 Regbis

Kiekvieną savaitgalį įnirtingos rungtynės, geriausi sportininkai, teisėjai – visa tai ko taip ilgai laukė Lietuvos sporto gerbėjai. Šių metų Lietuvos regbio „Top“ lygos žiūrovų skaičius išaugo penkis kartus, jeigu lygintume su praėjusių metų čempionatais.

Anksčiau regbio rungtynes stadionuose stebėdavo vidutiniškai 50-100 žiūrovų, ir tik į pagrindines rungtynes susirinkdavo 500-750. Deja, tokių rungtynių buvo pernelyg mažai. Pakeitus čempionato formatą, sumažinus komandų skaičių, rezultatai yra akivaizdūs jau nuo pirmų dienų. Pirmąsias keturias „TOP lygos“ rungtynes jau stebėjo daugiau nei 1100 žiūrovų.

Daugiausia žiūrovų pritraukė sezono atidarymo rungtynės ir pajėgiausių Lietuvos ekipų – „Vairo-Kalvio“ ir „Baltrex-Šiaulių“ derbis.

„Žiūrovų būtų buvę dar daugiau, jeigu nuolat žaistume centriniuose miestų stadionuose. Akivaizdu, kad vis daugiau sporto sirgalių pamėgsta regbį dėl atkaklios kovos, žaidimo be vaidybos, saugios aplinkos stadione bei tikros sporto šventės. Žmonės nori kažko tikro ir natūralaus, jaustis gerai atėjus šeštadienio popietę į stadioną, kur gali stebėti gerą žaidimą ir tuo pačiu mėgautis buvimo su šeima, draugais. Regbis nuo seno garsėja savo unikalia atmosfera“, – teigė Lietuvos regbio „Top“ lygos koordinatorius Justinas Vasiliauskas.

Didelio žiūrovų dėmesio laukiama šį šeštadienį Šiaulių Zoknių stadione 14 val., kur vietos „Vairo-Kalvio“ ekipa susitiks su Kauno „Ąžuolo-FM Tauro“ komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius