Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 24

Šiaulių „Vairas-Jupoja“ triumfavo Baltijos regbio čempionate

Šiais metais 40-ties metų jubiliejų švenčiantis Šiaulių „Vairo-Jupojos“ regbio klubas ir toliau skina pergales savo trofėjų kolekcijai. Praėjusiais metais nusprendę nedalyvauti Baltijos regbio čempionate šįmet jie tapo čempionais. Septynios užtikrintos pergalės atvėrė klubui kelią į Europos klubų turnyrą.
Šiaulių „Vairas-Jupoja“ – Plungės „Perkūnas“
Šiaulių „Vairas-Jupoja“ – Plungės „Perkūnas“ / Šiaulių „Vairo-Jupojos“ nuotr.

16-asis Baltijos regbio čempionate 12 Lietuvos, Latvijos ir Estijos komandų buvo suskirstytos į du divizionus. Pirmajame divizione iš Lietuvos komandų varžėsi nugalėtojais tapę „Vairo-Jupojos“ regbininkais, „Šiaulių“ bei „BaltRex“ klubai. Pajėgiausias Baltijos klubas 77:13 nugalėjo Valmieros „Feniks“, 108:3 sutriuškino Rygos „Eži“, 36:22 palaužė Rygos „Miesnieki“, 36:22 nugalėjo „Šiaulius“ ir 6:0 susitvarkė su „BaltRex“. Klubui taip pat buvo įskaityta pergalė 30:0 prieš Rygos „Kalve“, nes klubas atsisakė varžytis.

Šiaulių „Vairo-Jupojos“ treneris Sigitas Kukulskis pažymėjo, kad šių metų turnyras buvo gana lengvas: „Žaidė ne tokios stiprios Latvijos komandos, todėl buvo gana paprasta. Šis turnyras mums nėra kažkuo ypatingas, kartais nusprendžiame nedalyvauti. Pavyzdžiui, praėjusiais metais. Tuomet nugalėtojais tapo Šiaulių „BaltRex“ klubas. Bet kokiu atveju džiaugiamės, kad metus pavyko pabaigti pergalingai.“

Iš viso daugkartiniai Lietuvos čempionai šiais metais iškovojo 32 pergales, tapo Lietuvos regbio-15 ir regbio-7 čempionatų nugalėtojais. „Pergalių jau net nebeskaičiuoju, bet manau, kad jau nepralaimime rungtynių ilgiau nei dvejus metus. Kitais metais sieksime pratęsti pergalių seriją.“ – kalbėjo S.Kukulskis.

Baltijos regbio čempionatų antrajame divizione nugalėtojais tapo Vilniaus „Geležinio Vilko“ regbininkai.

Pirmojo diviziono turnyrinė lentelė:

1. Šiaulių „Vairas-Jupoja“

2. Šiaulių „Šiauliai“

3. Rygos „,Miesnieki“

4. Šiaulių „BaltRex“

5. Rygos „Eži“

6. Valmieros „Feniks“

7. Rygos „Kalve“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius