-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 19

„Žalgirio“ krepšininkai treniruotės metu į rankas paėmė regbio kamuolį

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai gavo galimybę kiek paįvairinti savo treniruotes. Krepšininkai išbandė treniruotę su regbio kamuoliais.

Regbio kamuolys nėra apvalus, todėl ne visiems žalgiriečiams pavyko iškartu su juo susidraugauti, bet Martynas Pocius pademonstravo, kad nėra skirtumo, kokį kamuolį galima sukti ant vieno piršto. Po treniruotės šypsenos buvo visų žaidėjų veiduose.

VIDEO: "Žalgirio" krepšininkai treniravosi su regbio kamuoliais

Treniruotė su regbio kamuoliais „Žalgirio“ krepšininkams nebuvo netikėta. Neseniai buvo pasirašyta sutartis tarp „Žalgirio“ krepšinio ir Kauno „Ąžuolo“ regbio klubų, kuris nuo šiol vadinsis Kauno regbio klubas „Žalgiris“.

Šeštadienį Vilniaus Vingio parko regbio stadione 14 val. Lietuvos regbio rinktinė žais paskutines Europos Tautų taurės turnyro 2B diviziono rungtynes su Kipro komanda. Po rungtynių lietuviams bus įteikta diviziono čempionų taurė. Įvairios regbio pramogos ir renginiai vyks nuo pat 10 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius