Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apie Žydrūną Savicką – tokie žmonės gimsta kartą per 200 metų (video)

Stipriausio visų laikų pasaulyje gyvenančio žmogaus biografinė knyga „Žydrūnas Savickas – žmogus iš geležies“ bus išleista šių metų vasarą. Internetinis portalas 15 min.lt siūlo iš arčiau pažvelgti į stipriausio pasaulyje žmogaus gyvenimą ir būsimos knygos turinį.
Ž.Savickas pirmą kartą laimėjo „Fortissimus“ turnyrą
Ž.Savickas pirmą kartą laimėjo „Fortissimus“ turnyrą / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Tai stipriausias kada nors mano matytas žmogus. 2010 metais lietuvis galėjo laimėti ir septintą stipriausio žmogaus turnyrą, tačiau patyrė traumą. Toks yra sportas ir nieko nepadarysi. Kartais traumos sudaužo svajones į šipulius“, – sako Terry Toddas, „Arnold Strongman Classic“ turnyro sumanytojas ir Teksaso universiteto dėstytojas, žurnalo „Iron Games History“ redaktorius.

„Nuo 1977 metų domiuosi galiūnų sportu ir be jokių dvejonių galiu teigti, kad lietuvis – geriausias šių laikų galiūnas“, – įsitikinęs Paulas Ohlas, Kanados rašytojas, Holivudo scenaristas, televizijos serialo „Kalnietis“ scenaristas.

„Tokie žmonės kaip Žydrūnas Savickas gimsta tik kartą per du šimtus metų“, – sako Raimundas Bergmanis, Latvijos galiūnas.

„Nesu matęs žmogaus, kuris sverdamas daugiau nei 170 kilogramų bėgtų kaip vėjas“, – pagyrų lietuviui negaili Travisas Ortmayeris, JAV galiūnas.

„Savickas – šių laikų geriausias galiūnas, didelės ir geros širdies. Kad ir kokios būtų sunkios varžybos, milžinas visuomet ras laiko po jų pasikalbėti su sirgaliais ir nenustos šypsotis“, –
sako Ilkka Kinunennas, galiūnų Čempionų lygos direktorius.

Žydrūno Savicko sportiniai laimėjimai: šešiskart „Arnold's Strongest Man“ nugalėtojas (2003–2008 m.), triskart pasaulio galiūnų čempionas (2005, 2006, 2009 m.), keturiskart pasaulio komandinio čempionato nugalėtojas (2005–2008 m.), turnyro „Fortissimus” Stipriausias žmogus Žemėje“ nugalėtojas (2009 m.). Kitus laimėjimus rasite paspaudę čia.

VIDEO: Žydrūnas Savickas - One of the Strongest Man that Ever Lived

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius