-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parsisiųsk Savicko biografijos ištraukas

15 min.lt skaitytojai gali parsisiųsti knygos apie stipriausią pasaulio žmogų Žydrūną Savicką „Žydrūnas Savickas – žmogus iš geležies“ dalį.
Savickas - žmogus iš geležies
Savickas – žmogus iš geležies.
Temos: 1 Biografija

„Knyga yra apie mano sportinius pasiekimus bei gyvenimo vertybes. Kūrėme ją devynis mėnesius. Per tą laikotarpį manau, kad pavyko atgaminti visus pagrindinius mano karjeros etapus“, – apie biografiją sako Žydrūnas Savickas. Pasak milžino, nebuvo lengva iš naujo prisiminti kai kuriuos laimėjimus ir kaip jie buvo pasiekti. Savickas teigia, kad biografija apie jį pasirodys laiku. „Vėliau gal imčiau pamiršti kai kuriuos faktus“, – atvirauja galiūnas.


Kalbėdamas apie knygą autorius Andrius Guginis teigia, kad su stipriausiu pasaulio žmogumi buvo lengva dirbti. Anot autoriaus, atletas darbo metu buvo nuoširdus ir atviras. Žurnalistas nedrįso prognozuoti, kaip skaitytojų bus įvertinta knyga.


Drąsesnis buvo knygos recenzentas Lietuvos tautinio olimpinio komiteto  (LTOK) prezidentas Artūras Poviliūnas. „Tai biografinis pasakojimas apie vieną populiariausių Lietuvoje sportininkų, galiūnų sporto atstovą Žydrūną Savicką. Autorius per Ž.Savicko giminių, artimųjų, mokslo draugų ir kolegų sportininkų, medikų atsiminimus bei linkėjimus parodo Žydrūną ne tik kaip iškilų sportininką, bet ir žavią, jautrią, visapusišką asmenybę. Ypač  knyga turėtų būti vertinga jaunuoliams, besiruošiantiems gyvenimą susieti su sportininko karjera“, – taip apie būsimą knygą  atsiliepia LTOK prezidentas A.Poviliūnas.


Biografiją „Žydrūnas Savickas – žmogus iš geležies“ sudaro dvylika istorijų apie stipriausio planetos žmogaus gyvenimą. Galiūnas atvirai pasakoja, kiek jam kainavo jėgų pasiekti dabartine sportines aukštumas ir kaip savo svajonę –  būti stipriausiu pasaulyje – pavertė realybe.
Knygos „Žydrūnas Savickas – žmogus iš geležies“ apimtis – 352 p. teksto ir 56 p. nuotraukų.
Biografija knygynuose pasirodys rugsėjo pradžioje.

Norintieji įsigyti, ją gali užsirezervuoti specialiai knygai sukurtoje internetinėje svetainėje www.zydrunassavickas.lt 

Parsisiųskite Žydrūno Savicko biografijos skyrių "Raktas į Arnold Strongman Classic turnyrą, arba Kiek sėkmę lemia tikėjimas ir noras"
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius