Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

18-mečio Maksimo Kovtuno iškovotą vietą olimpiadoje užims jam už nugaros likęs Jevgenijus Pliuščenka

Nors neseniai vykusias Rusijos dailiojo čiuožio pirmenybes tarp vyrų laimėjo 18-metis talentas Maksimas Kovtunas, Sočio žiemos olimpiadoje vienintelę Rusijos vietą užims 31 metų Jevgenijus Pliuščenka. Taip nusprendė Rusijos dailiojo čiuožimo federacija.
Jevgenijus Pliuščenka
Jevgenijus Pliuščenka / AFP/„Scanpix“ nuotr.

15min.lt jau rašė, kad Turino olimpiados čempionas Rusijos dailiojo čiuožimo čempionate praėjusių metų gruodžio pabaigoje liko antras. Tada buvo nuspręsta, kad patyręs sportininkas olimpiados vyrų varžybose nedalyvaus, o čiuoš tik komandinėse varžybose.

Vis dėlto, po papildomos testinės abiejų sportininkų peržiūros Rusijos dailiojo čiuožimo federacija Sočyje leis varžytis J.Pliuščenkai. 18-mečiui M.Kovtunui savo eilės teks palaukti dar bent ketverius metus.

J.Pliuščenka nedalyvavo neseniai pasibaigusiame Europos dailiojo čiuožimo čempionate. Ilgą laiką nugarą gydęsis sportininkas 2013 metais čiuožė tik dviejose varžybose.

Tuo tarpu M.Kovtunas Europos pirmenybėse užėmė penktąją vietą ir į priekį užleido kitus du rusus – bronzą iškovojusį Konstantinas Mešovą ir sidabrą laimėjusį Sergejų Voronovą.

J.Pliuščenka svajojo iškovoti olimpinį medalį Sočyje ir dėl to praėjusią vasarą  ryžosi nugaros operacijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius