Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieva Januškevičiūtė: „Slalomo varžybose jau žinosiu, kaip susitvarkyti su jauduliu“

Antradienį Sočio žiemos žaidynėse ne itin sėkmingai debiutavo Lietuvos kalnų slidininkė Ieva Januškevičiūtė – po pirmojo nusileidimo slalomo milžino (didžiojo slalomo) varžybose lietuvė užėmė 71-ą vietą, o antrasis bandymas buvo dar nesėkmingesnis – lietuvė griuvo ir nefinišavo. Bendroje įskaitoje I.Januškevičiūtė dalijosi 68–74 vietas. Po pasirodymo atletė neslėpė nusivylimo dėl griuvimo, tačiau džiaugėsi, kad turėjo progą startuoti žiemos žaidynėse. Lietuvos sportininkė tikisi, kad slalomo rungtyje pavyks pasirodyti geriau.
Ieva Januškevičiūtė
Ieva Januškevičiūtė / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Griūti kalnų slidinėjime yra labai įprastas dalykas. Vartai buvo pastatyti ant kauburio. Jei laiku neperkeli kūno svorio, dažniausiai nuslysti. Aš nuslydau ir nespėjau į kitus vartus, o šone buvo minkšto sniego, todėl ir griuvau“, – kodėl nepavyko finišuoti per antrąjį bandymą aiškino sportininkė.

Taip pat lietuvė teigė, kad su lazda šiek tiek užsigavo plautį ir po to buvo sunku kvėpuoti.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Ieva Januškevičiūtė
AFP/„Scanpix“ nuotr./Ieva Januškevičiūtė

„Antrajame čiuožime jau nebejaučiau tokio jaudulio. Ir labiausiai gaila ne dėl to, kad griuvau, o dėl to, jog čiuožiau gerai ir griuvau.

Jaučiausi daug greitesnė, labiau pasitikėjau savimi. Dėl to labiausiai gaila. Bet esu patenkinta, kad pirmoje trasos dalyje važiavau taip gerai, kaip galiu. Slalomo varžybose jau žinosiu, kaip reikia startuoti, kaip susitvarkyti su jauduliu“, – prieš kitas varžybas optimistiškai nusiteikusi kalbėjo I.Januškevičiūtė.

Sportininkė teigė, kad slalomo varžybos paprastai jai sekasi geriau.

Nepaisant griuvimo atletė džiaugėsi tuo, kad iš viso startavo žiemos žaidynėse: „Nors ir esu nusivylusi, kad negalėjau finišuoti ir pamojuoti prieš kameras, labai džiaugiuosi, kad turėjau progą startuoti žaidynėse.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius