Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl olimpinėse žaidynėse tiek daug laisvų vietų?

Tiek olimpinių žaidynių atidaryme, tiek pirmosiose šeštadienio varžybose televizijos žiūrovų akis kliuvo už tuščių tribūnų. Nejaugi olimpinės žaidynės nesudomino žiūrovų? Žiemos olimpinių žaidynių Sočyje organizatoriai tikina, kad beveik visi bilietai parduoti. Dėl laisvų kėdžių jie kaltina rusų mentalitetą, rašo „Business Insider“.
Laisvos vietos šeštadienio varžybose Sočyje
Laisvos vietos šeštadienio varžybose Sočyje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pasak organizatorių, į šeštadienio varžybas buvo išparduoti 92 proc. bilietų, tačiau pripažino, kad laisvų vietų buvo gausu. Olimpinių žaidynių organizacinio komiteto atstovė spaudai Alexandra Kosterina aiškina, kad tribūnos buvo tuščios dėl to, jog daugelis žiūrovų į renginį susiruošė per vėlai ir įstrigo eilėse prie patikros punktų.

„Bilietų buvo parduota išties daug ir tikimės, kad žaidynėms įsibėgėjant bus parduota dar daugiau“, – sakė ji.

Mes turime problemų dėl rusų mentaliteto, nes jie visada atvyksta tą valandą, kuri nurodyta, ir niekada nė trupučio anksčiau, – teigė A.Kosterina.

A.Kosterina pripažino, kad laisvų vietų tribūnose pirmosiomis olimpiados dienomis buvo nemažai. Anot jos, taip atsitiko dėl to, kad žiūrovai dėl saugumo buvo itin kruopščiai tikrinami ir prie patikros punktų nusidriekė eilės.

„Žmonės turi suprasti, kad į renginius reikia atvykti anksčiau. Mes turime problemų dėl rusų mentaliteto, nes jie visada atvyksta tą valandą, kuri nurodyta, ir niekada nė trupučio anksčiau. Taigi buvo žmonių, kurie pavėlavo į žaidynes“, – pripažino ji.

A.Kosterinos teigimu, įskaičiuojant ir tuos, kurie turėjo bilietus, bet į žaidynes pavėlavo, šeštadienį tribūnose buvo užimta 81 proc. kėdžių.

Išvis į šeštadienio renginius bilietus nusipirko apie 40 tūkst. žiūrovų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius