Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Norvegų snieglentininkas besitreniruodamas Sočio žiemos žaidynių trasoje susilaužė raktikaulį

Norvegų snieglentininkas Torsteinas Horgmo per treniruotę Sočyje susilaužė raktikaulį. Sportininkas susižeidė trasoje, kur vyks snieglenčių sporto varžybos, praneša USA Today. Atletas buvo vienas iš pretendentų į medalius.
Torsteinas Horgmo
Torsteinas Horgmo / „Scanpix“ nuotr.

 „Kritimai – mūsų sporto dalis, tačiau šį kartą tai įvyko netinkamu metu“, – po nelaimingo atsitikimo teigė pats sportininkas.

Snieglentininkas pirmą dieną treniravosi žiemos žaidynių trasoje. T.Horgmo susižeidė nukritęs ant turėklo, kuris yra sudedamoji trasos dalis. Medikai teigė, kad sportininko trauma nėra itin rimta, tačiau dalyvauti žiemos žaidynėse atletas tikrai negalės.

BBC pabrėžė, kad britų snieglentininkas Billy Morganas kiek anksčiau minėjo, kad Sočio žiemos žaidynių trasa yra per daug pavojinga. Jį palaikė ir moterų rinktinės treneriai, kurie teigė, kad trasą neabejotinai reikia koreguoti.

Tarptautinė slidinėjimo sporto federacija (FIS) atstovas pažadėjo, kad būtent taip ir bus padaryta: „Kai po pirmosios treniruočių dienos sportininkai turi priekaištų dėl trasos – korekcijos yra normalu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius