-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Slidininkė Ingrida Ardišauskaitė: „Negaliu įsižeisti, kai sako, kad turiu aplenkti Togo slidininkę“

„Buvo labai sunku – karšta, sausas oras. Ir trasa nėra gera – kur nėra saulės, ji dar kieta, bet šiaip visur pliurza“, – ketvirtadienio Sočio žaidynių lenktynių trasa piktinosi Ingrida Ardišauskaitė. Lietuvė, spiginant ryškiai saulei ir oro temperatūrai pakilus iki 16 laipsnių šilumos, „Laura“ slidinėjimo ir biatlono centre kovojo 10 kilometrų lenktynėse klasikiniu stiliumi ir tarp 76 dalyvių užėmė vos 67 vietą. Mūsų šalies atstovė aplenkė aštuonias sportininkes, o 76-oji likusi Dominikos Respublikos sportininkė pasitraukė iš trasos.
Slidininkė Ingrida Ardišauskaitė Sočio olimpiadoje nėra tarp lyderių
Slidininkė Ingrida Ardišauskaitė Sočio olimpiadoje nėra tarp lyderių / Alfredo Pliadžio nuotr.

I.Ardišauskaitei ketvirtadienį tai buvo antrasis startas Sočyje. Prieš tai buvusioje sprinto rungtyje laisvuoju stiliumi uteniškė aplenkė penkias varžoves ir liko 62-a. Nugalėtoja tapusi lenkė Justyna Kowalczyk distanciją nušliuožė per 28 min.17,8 sek. Mūsų sportininkė nuo lenkės atsiliko daugiau kaip šešiomis minutėmis.

– Kaip vertinate rezultatą?

– Na, kai pamačiau rezultatą, kurį parodžiau ir kiek pralaimėjau lyderei, tai nekaip. Padariau ką galėjau, kas mano jėgoms. Be to, tai pirmosios mano olimpinės žaidynės.

– Kokia vieta jums būtų gera?

– Dar prieš olimpiadą sakiau, kad Sočyje norėčiau prasimušti į penkiasdešimtuką. Tačiau kai atvykau į Sočį, viskas kitaip pasirodė. Dabar matau, kad patenkinta būčiau šešiasdešimtuku.

– Prieš jūsų startą kalbėta – paskutinė Ingrida nebus, nes varžybose dalyvauja ir Togo sportininkė. Nežeidė kalbos, kad šioje distancijoje jūs privalote aplenkti Togo, Dominikos, Mongolijos ar Irano atstoves.

– Truputį žeidė. Bet žmonės iš tiesų teisūs, teigdami, kad turiu aplenkti egzotinių šalių sportininkes. Tad labai jau įsižeisti nebuvo ko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius