Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

To dar nebuvo – Sočio olimpinės estafetės metu ugnis „nulašėjo“ nešėjui ant galvos

Olimpinės ugnies estafetės „išdaigos“ Rusijoje jau mažai ką stebina – fakelai geso, užsidegdavo rankose, sprogdavo, deglo nešėjai mirdavo nuo infarkto. Mažai kam žinomas ir dar vienas Sočio olimpinės ugnies estafetės faktas – olimpinė ugnis gali ir lašėti... Jekaterinburge, per olimpinės ugnies estafetę, vienam iš olimpinio deglo nešėjų ugnis „nulašėjo“ ant kepurės ir aprangos. Ir tik pagalbininkų dėka vyras neapdegė – olimpinės estafetės savanoriai labai greitai paguldė vyrą ant žemės ir užgesino degančius rūbus.
Olimpinės ugnies nešimas baigėsi incidentu
Olimpinės ugnies nešimas baigėsi incidentu / youtube.com

Kaip teigiama, dar prieš Naujuosius Jekaterinburgo mieste vykusi olimpinės ugnies estafetė prasidėjo „su ugnele“. Pirmasis šiame mieste olimpinę Sočio žaidynių ugnį nešė garbės geležinkeliečio vardą turintis Anatolijus Garaščenka.

Fakelą nešęs vyras visiškai nepastebėjo, kaip nuo jo pradėjo „lašėti“ olimpinė ugnis ir liepsna apėmė vyro kepurę ir pečius. Tačiau savanoriai greitai sugebėjo užgesinti degančius rūbus, o fakelas tuo metu degė – kol ant žemės gulintį vyrą gesino savanoriai, vienas iš jų laikė olimpinės ugnies deglą.

Po incidento A.Garaščenka ir toliau nešė olimpinę ugnį. Tačiau šmaikštūs interneto komentatoriai labai greitai pasigavo šio siužeto mintį ir priderino jį prie patarlės: „Ant vagies ir kepurė dega“.

VIDEO: Incidentas su olimpine ugnimi

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius