-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune auga nauja sportininkų karta

2011 metų viename masiškiausių šalies sporto renginių Lietuvos jaunių sporto žaidynėse savo grupėje pirmąją vietą iškovojo Kauno miesto sportininkai.
Kauno „Žalgirio“ arena.
Kauno „Žalgirio“ arena. / T.Lukšio/BFL nuotr.

Kauno sporto delegacija dalyvavo visose žaidynių programoje esančiose varžybose. Iš viso yra 20 sporto šakų. Pirmąsias vietas iškovojo buriavimo, dziudo, laisvųjų imtynių, irklavimo, vaikinų krepšinio, plaukimo, merginų rankinio, šaudymo ir merginų paplūdimio tinklinio rungtyse.

„Kauno mieste jau ne vienerius metus auga tvirta, sportiška karta. Tai ir trenerių reiklumo, ir jaunųjų sportininkų užsispyrimo rezultatai. Tikiu, kad greitu metu išgirsime apie naujas kauniečių pergales“, – sako Lietuvos sporto federacijų sąjungos generalinis sekretorius Valentinas Paketūras.

Šiemet iš viso  dalyvavo apie 20 tūkstančių jaunųjų sportininkų, finaliniame žaidynių etape – apie 6300 sportininkų. Lietuvos jaunių sporto žaidynės vyksta kas antri metai.               

Daugiau nei dvidešimt metų skaičiuojančios Lietuvos jaunių žaidynės ne vienam, dabar jau žymiam, sportininkui buvo svarbus sportinės karjeros etapas.

Kauno sportininkai puikiais rezultatais pasirodė ir 2010–2011m. Lietuvos mokinių olimpiniame festivalyje. Tarp savivaldybių, savo grupėje, kauniečiai laimėjo pirmąją vietą, aplenkdami Panevėžio ir Šiaulių miestus. Kauno sportininkai šiame olimpiniame festivalyje nugalėtojais tampa jau ne pirmą kartą, neužleisdami vietos kitiems miestams.

Kauno miestas yra vienas iš kandidatų tapti Metų sporto miestu 2011m. Sporto vadybos apdovanojimuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius