-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Sprite talentų kova“ – galimybė žaisti su NBA čempionais

Jau penktus metus organizuojama „Sprite talentų kova“ šįkart – dar didesnio masto. Tradiciniuose gatvės turnyruose nedalyvavę jaunuoliai savo jėgas galėjo išbandyti virtualioje kovoje, kur jų video su įspūdingiausiais krepšinio judesiais buvo vertinami specialios komisijos ir sirgalių balsais. 11 geriausiųjų, išrinktų iš gatvės turnyro ir virtualios kovos, toliau varžysis dėl svajonių galimybės žaisti su Kobe Bryantu ir LeBronu Jamesu.
„Sprite talentų kova“
„Sprite talentų kova“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 NBA

Iki rugsėjo 15 d. visi krepšinio mylėtojai gali atiduoti savo balsą už labiausiai patikusį žaidėją, kuris geriausiai atstovautų Lietuvą tarptautiniame „Sprite“ finale. Antrąjį delegatą išrinks speciali komisija, kurią sudaro K. Kemzūra, L. Kleiza, M. Kalnietis ir L. Kunigėlis.

Tarptautiniame finale olimpiniai čempionai: K. Bryantas ir L. Jamesas, rinksis savo komandas specialioms NBA „Žvaigždžių dienos“ varžyboms Hiustone (JAV). Pasak „The Coca Cola Company“ atstovės Ievos Lelešienės, į tarptautinį „Sprite“ finalą kviečiamos ne visos šalys, todėl ypatingai džiugu, kad šiemet turime progą deleguoti net du Lietuvos atstovus.

„Neabejoju, kad komisijos bei sirgalių išrinkti finalininkai turės kuo nustebinti Kobe ir LeBroną“, – optimistiškai kalbėjo I. Lelešienė.

Daugiau informacijos rasite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius