-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

11-tuoju bandymu S.Tsitsipą įveikęs australas tęsia titulo gynybą Akapulke

Geriausiam Australijos tenisininkui Alexui De Minaurui (ATP-9) pagaliau pavyko nutraukti graiko Stefanos Tsitsipo (ATP-12) prakeiksmą ir iškovoti pirmą pergalę tarpusavio akistatose ATP ture per 11 bandymų.
Alexas De Minauras
Alexas De Minauras / „Scanpix“ nuotr.

Akapulke (Meksika) vykstančių ATP 500 serijos teniso pirmenybių „Abierto Mexicano Teicel presentado por HSBC“ intriguojančiame ketvirtfinalyje australas panaikino seto deficitą ir 1:6, 6:3, 6:3 nugalėjo Stefanos Tsitsipą.

A.De Minaurui tai buvo pirmoji pergalė prieš graiką per 11 sužaistų mačų ATP ture. Iki šiol tenisininkai vienas prieš kitą buvo sužaidę iš viso 23 setus, iš kurių net 20 buvo laimėjęs Senojo žemyno atstovas.

„Prieš kiekvieną mūsų mačą žmonės man primindavo tarpusavio susitikimų statistiką. Džiaugiuosi pagaliau atsidaręs savo pergalių sąskaitą. Dabar galiu drąsiai pasakyti – niekas manęs nenugali 11 kartų iš eilės“, – juokaudamas kalbėjo australas.

Praėjusiais metais būtent Akapulke savo pirmąjį karjeros ATP trofėjų iškovojusiam A.De Minaurui tai buvo itin svarbi pergalė norint išsaugoti vieną pajėgiausių planetos tenisininkų pirmajame dešimtuke.

Šiuo metu tiesioginiame ATP reitinge dešimtoji vieta priklauso būtent S.Tsitsipui, tačiau dar vienas titulas Meksikoje į dešimtuką sugrąžintų Australijos teniso žvaigždę.

Pusfinalyje trečiosios turnyro raketės turėtų laukti sąlyginai silpnesnis oponentas – tai britas Jackas Draperis (ATP-50), kuris 6:2, 6:2 neturėjo vargo su Miomiru Kečmanovičiumi (ATP-53).

Kitą pusfinalio porą Akapulke sudarys Holgeris Rune (ATP-7) ir Casperas Ruudas (ATP-11).

VIDEO: Ruud Battles Shelton; Tsitsipas, Rune & De Minaur Feature | Acapulco 2024 Quarter-Finals Highlights

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius