-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 04 20

18-metį prancūzą palaužęs N.Džokovičius: „Lėčiausia danga, ant kurios esu žaidęs“

Pirmą kartą istorijoje Bosnijoje ir Hercegovinoje vykstančiame ATP turnyre sunkia pergale startavo geriausias planetos tenisininkas ir varžybų favoritas Novakas Džokovičius (ATP-1).
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Nuo antrojo etapo kovas „Srpska Open“ turnyre pradėjęs Nolė per 2 valandas ir 38 minutes sugebėjo palaužti kylančią Prancūzijos žvaigždę Lucą Van Assche (ATP-87) – 6:7(4), 6:3, 6:2.

Po pergalės vienas geriausių visų laikų tenisininkų pripažino, kad tokių lėtų grunto dangos kortų kaip čia, Bania Lukos mieste, Bosnijoje ir Hercegovinoje, jis dar nėra matęs.

„Žaisti tikrai nebuvo lengva. Kalbant atvirai, tai lėčiausia danga, ant kurios tikriausiai esu žaidęs. Niekaip negalėjau pramušti kamuoliuko pro varžovą. Maždaug pusantro seto varžovas spėdavo prie kiekvieno kamuoliuko, paskui pagaliau pavyko pagauti ritmą. Džiaugiuosi, kaip užbaigiau susitikimą. Visados pasirodyti galima geriau, bet pergalė yra pergalė“, – kalbėjo dvikovos nugalėtojas.

ATP turnyras „Srpska Open“ į Bosniją ir Hercegoviną persikėlė tik šiam sezonui, kadangi N.Džokovičiaus šeimynai priklausantis turnyras ir kortai Belgrade yra rekonstruojami, kad atitiktų ATP 500 kategorijos standartus.

Ketvirtfinalyje serbo varžovu bus tautietis Dušanas Lajovičius (ATP-70) arba prancūas Gregoire Barrere'as (ATP-57).

Savo ruožtu 18-metis L.Van Assche šiuo metu yra jauniausias tenisininkas tarp 100 geriausių planetos žaidėjų. Skaičiuojant nuo 2016-ųjų tik šiam Belgijoje gimusiam talentui, taip pat Carlosui Alcarazui, Jannikui Sinneriui ir Holgeriui Runei yra pavykę laimėti bent tris „Challenger“ titulus iki 19-ojo gimtadienio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius