-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

24 valandos veiksmo: laimėtas turnyras, 8 valandų skrydis ir dar viena pergalė

Buvusi pirmoji pasaulio raketė Karolina Pliškova (WTA-59) pastarosiomis dienomis išgyveno tikrą įvykių karuselę, tačiau tai patyrusiai Čekijos tenisininkei nesutrukdė pratęsti įspūdingos pergalių serijos.
Karolina Pliškova
Karolina Pliškova / „Scanpix“ nuotr.

Sekmadienio pavakarę 31-erių tenisininkė Rumunijos Klužo mieste iškovojo pirmą WTA trofėjų po ilgesnės nei ketverių metų pertraukos, kuomet 250 taškų kategorijos turnyro finale rezultatu 6:4, 6:3 nugalėjo kortų šeimininkę Anną Bogdan (WTA-53).

Tiesa, pasidžiaugti laimėjimu K.Pliškovai laiko tiesiog nebuvo – buvusi WTA reitingo karalienė iš karto šoko į lėktuvą, kur jos laukė 8 valandų jungiamasis skrydis į Dohą – Kataro sostinėje dar sekmadienį startavo prestižinės WTA 1000 kategorijos pirmenybės.

Turnyro tvarkaraštis čekei buvo negailestingas – jau pirmadienį ji turėjo žaisti pirmojo etapo susitikimą prieš rusę Anną Kalinskayą (WTA-40), kuri buvo įveikta rezultatu 2:6, 7:6(3), 6:4.

Tenisininkės vyras Michalas Hrdlička, kuris eina ir trenerio pareigas, netrukus atskleidė daugiau detalių apie K.Pliškovos kelionę. Jeigu finalas Kluže būtų užsitęsęs ilgiau, Čekijos atstovė net nebūtų spėjusi į lėktuvą. Dohos viešbutyje ji prisistatė maždaug 8 valandą ryto pirmadienį, pamiegojo apie 4 valandas ir tuomet pradėjo pasiruošimą popietiniam mačui.

Verta pažymėti, kad čekė Dohoje ir toliau nepralaimi - antrajame etape patiesė dar vieną rusę Anastasiją Potapovą (WTA-34), o šiandien varžybų aštuntfinalyje nugalėjo ir tautietę Lindą Noskovą (WTA-28).

Ketvirtadienio ketvirtfinalyje K.Pliškova varžysis su Naomi Osaka (WTA-747).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius