Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 06 03

38-erių metų Tommy Haasas į turnyrus planuoja grįžti naujame kailyje

38-erių metų Tommy Haasas šiame sezone į kortus sugrįžti neketina, tačiau galimybės jį išvysti kito sezono turnyruose neatmeta. Tiesa, jei Vokietijos tenisininkas dar žais, į kortus jis sugrįš avėdamas kitas šlepetes.
Tommy Haasas
Tommy Haasas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Tommy Haasas

Pranešama, kad 459-ą vietą ATP reitinge užimantis T.Haasas penktadienį oficialiai tapo Indian Velso „Masters“ turnyro direktoriumi. 38-erių metų vokietis pakeis dėl seksistinių komentarų atsistatydinusį Raymondą Moore’ą.

Primename, kad pastarasis prieš „BNP Paribas Open“ turnyro finalus pareiškė, kad moterys turi būti dėkingos vyrams, kad už pergales varžybose gauna tiek daug pinigų.

„Kitame gyvenime, kai sugrįšiu, noriu būti kuo nors iš WTA (Moterų teniso asociacija), nes ji laikosi už vyrų uodegų, – kvatojosi R.Moore’as. – WTA nepriima jokių sprendimų ir jai labai pasisekė. Jei būčiau tenisininkė, kasnakt klaupčiausi ant kelių ir dėkočiau Dievui, kad yra Rogeris Federeris ir Rafaelis Nadalis, nes jie tenisą truktelėjo į kitą lygį.“

Po šių komentarų R.Moore’as jau kitą dieną nusprendė pasitraukti iš generalinio turnyro direktoriaus posto. Buvęs profesionalus Pietų Afrikos Respublikos tenisininkas turėjo laikinai eiti pareigas, kol jį penktadienį pakeitė T.Haasas.

Pats Vokietijos tenisininkas teigė nekantraujantis įsiauti į naujas šlepetes ir dirbti su patyrusia komanda, tačiau patikino, kad profesionalo karjeros baigti dar neketina.

„Šiemet jau nebežaisiu, – spaudos konferencijoje kalbėjo buvusi antroji pasaulio raketė. – Reikia stebėti mano fizinę būklę – nuo jos priklausys, ar galėsiu rungtyniauti kitąmet. Būtų gera sugrįžti į teniso kortus ir sudalyvauti viename kitame turnyre.“

„Kalbant apie Indian Velsą, šis turnyras ne veltui yra nuolat renkamas geriausiu metų turnyru. Laukiu progos prisijungti prie labai patyrusios komandos, tęsti jų pradėtą darbą ir kurti pridėtinę šių varžybų vertę.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius