-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Murray patyrė sunkią traumą: be teniso gali praleisti ilgą laikotarpį

Potencialiai paskutinį karjeros sezoną ATP ture žaidžiantis legendinis britų tenisininkas Andy Murray (ATP-62) turnyre Majamyje patyrė sunkią čiurnos traumą.
Andy Murray
Andy Murray / „Scanpix“ nuotr.

Trečiajame „Miami Open“ pirmenybių etape 36-erių veteranas 7:5, 5:7, 6:7(5) nusileido čekui Tomašui Machačui (ATP-60), bet ši dvikova tenisininkui kainavo kur kas daugiau nei tik patirtą pralaimėjimą – škotas patyrė rimtą traumą.

Trečiajame sete buvusi pirmoji pasaulio raketė stipriai kryptelėjo savo dešinę čiurną ir nors sugebėjo sužaisti likusią dvikovos dalį, pirminiai tyrimų rezultatai žada potencialiai ilgą laiką be teniso.

„Scanpix“ nuotr./Andy Murray trauma Majamyje
„Scanpix“ nuotr./Andy Murray trauma Majamyje

„Vakarykščio susitikimo pabaigoje man visiškai plyšo priekinis šokikaulinis šeivikaulio raištis ir dalinai nusiplėšiau kulnakaulinį šeivikaulio raištį. Sugrįžus namo susitiksiu su čiurnos traumų specialistu, kad galėčiau nustatyti tolimesnius gydymo žingsnius. Nieko nereikia ir sakyti – tai labai apmaudu, o aš grįšiu tik po ilgesnio laiko. Kai bus tinkamas laikas – grįšiu su metaliniu klubu ir be čiurnos raiščių“, – geros nuotaikos neprarado Murray.

Tokio tipo traumos gydymas gali užtrukti mažiausiai keletą mėnesių – kol kas kyla daug abejonių, ar „Didžiojo kirčio“ čempionas spės pasveikti iki Vimbldono, kuris greičiausiai jam būtų paskutinis karjeroje.

Kiek anksčiau žurnalistams A.Murray teigė, kad profesionalaus tenisininko karjerą norėtų baigti Paryžiaus olimpinėse žaidynėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius