Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 07

Andy Murray į vestuves nepakvietė nei Novako Džokovičiaus, nei Rogerio Federerio

Trečia pasaulio raketė Andy Murray nusprendė į savo vestuves nekviesti aukščiau už jį reitinge esančių tenisininkų. Todėl škoto laime negalės pasidžiaugti nei Novakas Džokovičius, nei Rogeris Federeris.
Andy Murray ir Kim Sears
Andy Murray ir Kim Sears / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Geriausias pasaulio tenisininkas N.Džokovičius ir A.Murray vienas kitą pažįsta nuo vaikystės, tačiau svarbiausio A.Murray gyvenimo įvykio liudininku serbas nebus. „Manęs nepakvietė. Tačiau aš linkiu jam visko, ko geriausio“ , – sakė N.Džokovičius. Jei nieko nestebina, kad vestuvėse nedalyvaus ir R.Federeris, tai šiek tiek keista, kad pakviestas nebuvo netgi Rafaelis Nadalis, kuris yra artimiausias Didžiosios Britanijos tenisininko draugas iš teniso elito.

„Mano vestuvėse nebus jokių garsenybių. Neturiu tokių draugų, todėl to ir neplanavau. Sąraše yra tie žmonės, kurie man artimi, su kuriais praleidau daug laiko ir tie, su kuriais planuoju jį leisti ir ateityje. Taip svečių sąrašas ir buvo sudarytas“, – pasakojo A.Murray.

Turbūt garsiausias vardas svečių sąraše – karjerą jau baigęs Didžiosios Britanijos tenisininkas, buvusi ketvirta pasaulio raketė Timas Henmanas. Vestuvėse dalyvaus ir kai kurie A.Murray draugai tenisininkai iš Didžiosios Britanijos rinktinės. Į ceremoniją pakviestas ir buvęs škoto treneris Dani Vallverdu. Nors A.Murray su juo yra artimi draugai, tačiau pastaruoju metu įtampa buvo kilusi dėl D.Vallverdo perėjimo į kito tenisininko Tomašo Berdycho stovyklą.

A.Murray ir jo sužadėtinė Kim Sears žiedus sumainys balandžio 11 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius