Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 03 03

Anksti baltą vėliavą iškėlęs M.Berrettinis įpykdė Akapulko publiką

Vieno geriausių Italijos tenisininkų Matteo Berrettinio (ATP-24) sprendimas pasitraukti jau antrojo seto pradžioje iššaukė didžiulį „Abierto Mexicano Telcel presentado por HSBC“ turnyro aistruolių nepasitenkinimą.
Matteo Berrettinis
Matteo Berrettinis / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Fizines problemas akivaizdžiai jautęs M.Berrettinis centriniame korte atrodė tiesiog bejėgis prieš Danijos teniso talentą Holgerį Rune (ATP-10).

Italijos tenisininkas pralaimėjo pirmuosius septynis susitikimo geimus, o rezultatui švieslentėje rodant 0:6, 0:1 galiausiai nusprendė iškelti baltą vėliavą ir pasitraukti.

Toks italo sprendimas kaip reikiant įsiutino gausiai susirinkusią publiką ir buvo palydėtas švilpimais. Žmonės centriniame korte turėjo laukti maždaug 35 minutes, kuomet mačas pirmajame sete buvo pristabdytas dėl lietaus, tačiau jo pratęsimas truko vos apie dešimtį minučių

Buvusi šeštoji planetos raketė šioje dvikovoje laimėjo tik penkis taškus, o daug žadėjusi akistata netruko net pusvalandį.

Susitikimo metu M.Berrettinis į kortą taip ir neišsikvietė medikų, tačiau yra neabejojama, kad pagalba tenisininkui buvo suteikta lietaus pertraukėlės metu.

Kiek vėliau užsienio spaudoje pasirodė pranešimai, kad italas patyrė dešinės kojos traumą, o jo dalyvavimas netrukus prasidėsiančiame Indian Velso „Masters“ turnyre yra labai miglotas.

Pusfinalyje H.Runes varžovu bus australas Alexas De Minauras (ATP-22), kuris 6:2, 6:2 sudorojo Taro Danielį (ATP-125) iš Japonijos.

Nedaug intrigos buvo ir dviejų JAV rinktinės lyderių mūšyje, kuriame Tayloras Fritzas (ATP-5) rezultatu 6:3, 6:4 pranoko Frances Tiafoe (ATP-15).

Amerikiečiui norint patekti į finalą reikės įveikti dar vieną tautietį – Tommy Paulą (ATP-23).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius