Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2018 07 18

ATP serijos turnyre Niuporte – Bernardo Tomičiaus nesėkmė

Vieninteliame Šiaurės Amerikoje vykstančiame „Dell Technologies Hall of Fame Open“ turnyre ant žolės paaiškėjo visos aštuntfinalių poros.
Bernardas Tomičius
Bernardas Tomičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirmąjį turnyro barjerą įveikti pavyko visiems kelių pastarųjų metų prizininkams, tačiau klupo aukštesnį reitingą turėję žaidėjai.

2016-aisiais Niuporte triumfavusiam Ivo Karlovičiui (ATP-110) prireikė trijų setų nugalėti perspektyvų Australijos tenisininką Alexą De Minaurą (ATP-68). Daktaru Ivo pravardžiuojamas kroatas 6:7 (2-7), 7:6 (7-3), 7:5 nugalėjo savo oponentą ir kitame etape kausis su Izraelio atstovu Dudi Sela, kuris netikėtai palaužė į reitingo aukštumas bandantį sugrįžti Bernardą Tomičių.

Skaudžiai iš turnyro teko pasitraukti 5-uoju skirstytam Ryanui Harrisonui. Jis antrojo seto pradžioje kapituliavo ir dėl traumos nepabaigė mačo prieš 2013-aisiais trofėjų į viršų kėlusį Nicolą Mahutą (ATP-134).

Pergalę pasiekė ir 2016-ųjų vicečempionas Gillesas Mulleris (ATP-95). Jis atkaklioje kovoje 7:6 (7-5), 6:3 nugalėjo kitą veteraną – Marcosą Baghdatį (ATP-96) iš Kipro.

Trečiadienį savo kelią dėl titulo pradės ir pirmąjį etapą dėl aukštesnio reitingo praleidę žaidėjai – Adrianas Mannarino, Mischa Zverevas, Matthew Ebdenas bei Steve'as Johnsonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius