TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 01 07

ATP taurė tampa tėvų-trenerių košmaru: S.Tsitsipas sužalojo tėčio ranką

Pasirodo, kad rinktinės narių ir trenerių parama mačų metu, kuri yra leidžiama tik Daviso ir ATP taurėse, gali ne visuomet išeiti į naudą. Inauguraciniame ATP taurės turnyre įvyko jau antrasis incidentas, kurio metu psichologiškai ar fiziškai nukentėjo vieno iš tenisininkų tėtis.
Apostolos Tsitsipas
Apostolos Tsitsipas / „Scanpix“ nuotr.

Dvikovoje tarp Graikijos ir Australijos rinktinių šeštoji pasaulio raketė Stefanos Tsitsipas negalėjo susitaikyti su tuo, kad pralaimėjo atkaklų pirmojo seto pratęsimą Nickui Kyrgiosui rezultatu 7-9.

21-erių graiko reakcija po nesėkmės žaibiškai apskriejo pasaulį – sugrįžęs prie suoliuko, ant kurio sėdėjo ir tenisininko tėtis bei Graikijos rinktinės kapitonas Apostolos, S.Tsitsipas dukart tėškė raketę visai šalia tėčio.

Pasirodo, kad vienas iš galingų graiko smūgių visgi kliudė Apostolo ranką – pastarasis, susiėmęs už sužeisto vietos, staigiai pašoko iš sėdimos vietos ir dalį likusio mačo praleido ne šalia sūnaus, o už jo esančiose vietose, kuriose sėdėjo ir kiti Graikijos rinktinės nariai.

Tačiau kas gi labiausiai pamokys vaiką, jei ne jo mama? Netoliese sėdėjusi Stefano motina Julija greitai pribėgo prie tenisininko ir pykčio kupinu veidu pažėrė krūvą priekaištų.

Vėliau televizijos kameros užfiksavo, kad tenisininko tėčio rankoje atsiradusi žaizda yra gana gili, o iš jos netgi pasruvo kraujas.

Už nesportišką elgesį šeštą ATP reitingą šiuo metu turintis graikas buvo įspėtas. Tiesa, vieno įspėjimo už nesportišką elgesį sutramdyti tenisininką nepakako. Antrajame sete jis buvo nubaustas dar kartą bei prarado tašką.

S.Tsitsipas mačą pralaimėjo 6:7(7), 7:6(3), 6:7(5). Graikijos rinktinė F grupėje užėmė ketvirtąją, o Australija – pirmąją vietą.

Nemalonus incidentas įvyko ir viename iš sekmadienio mačų, kuriame Alexanderis Zverevas taip užrėkė ant savo tėčio, kad šis nebesuvaldė akyse prisikaupusių ašarų.

VIDEO: Penktosios ATP taurės apžvalga: S.Tsitsipo ir N.Kyrgioso trileris bei neplanuotas D.Goffino sugrįžimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius