Iki -60% prenumeratai. Paskutinės akcijos dienos!
Išbandyti
2018 07 19

ATP turnyras Bastade turės naują čempioną

Vakar netekusiems pirmosios turnyro raketės, šiandien „SkiStar Swedish Open“ turnyro gerbėjams teko atsisveikinti ir su praėjusių metų nugalėtoju bei vieninteliu Švedijos atstovu.
Casperas Ruudas
Casperas Ruudas / „Scanpix“ nuotr.

Devyniolikmetis norvegas Casperas Ruudas (ATP-147) iškovojo bene didžiausią karjeros pergalę prieš triskart Bastado titulą laimėjusį Davidą Ferrerą (ATP-39) rezultatu 7:5, 6:2. Ispanas pirmajame sete net pirmavo 5:3, tačiau keturis geimus paeiliui laimėjęs jaunuolis persvėrė setą į savo pusę.

Antrajame sete D.Ferreras nesurado priešnuodžių prieš energingiau atrodžiusį C.Ruudą ir tuo pačiu atsisveikino su įspūdingu savo pasiekimu – ispanas pirmadienį iškris iš ATP penkiasdešimtuko, o jame jis išbuvo daugiau nei 12 metų.

Kitame etape norvego lauks dar vienas itin pajėgus varžovas. Juo tapo Richardas Gasquet (ATP-29). Jis panaikino seto ir break‘o deficitą bei 1:6, 6:3, 6:1 nugalėjo austrą Geraldą Melzerį.

Kitame ketvirtfinalyje susidurs du grunto ekspertai – Argentinos atstovas Federico Delbonis (ATP-87) ir italas Fabio Fognini (ATP-15). Pastarasis 1:6, 6:4 6:2 iš turnyro išmėtė paskutinę šeimininkų viltį Mikaelį Ymerą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius