Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 10 14

„Australian Open“ vadovas įsitikinęs – R.Nadalis žais kitų metų turnyre

Vieno geriausių visų laikų tenisininkų Rafaelio Nadalio (ATP-240) sugrįžimas turėtų įvykti kitų metų atvirosiose Australijos teniso pirmenybėse, tikina turnyro vadovas Craigas Tiley.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“ nuotr.

„Galime atskleisti, kad Rafa sugrįš mūsų turnyre. Didžiąją metų dalį jis nežaidė dėl traumos, tačiau pastarosiomis dienomis daug kalbėjomės ir jis patvirtino, kad sugrįš būtent čia. Mes labai džiaugsimės ir vėl matydami 2022-ųjų čempioną“, – vietos žiniasklaidai kalbėjo turnyro vadovas Craigas Tiley.

Priminsime, kad šis sezonas R.Nadaliui baigėsi vos prasidėjęs – metų pradžioje antrajame „Australian Open“ etape 37-erių tenisininkas patyrė klubo traumą ir nors tikėjosi pasveikti ir dalyvauti „Roland Garros“ pirmenybėse, reabilitacija nesiklostė taip sklandžiai, kaip buvo planuota.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Rafaelis Nadalis
AFP/„Scanpix“ nuotr./Rafaelis Nadalis

Specialioje spaudos konferencijoje pavasarį Ispanijos teniso mohikanas pranešė apie sprendimą šiame sezone nebežaisti bei sutelkti visas jėgas į pasiruošimą 2024-iems metams, kurie jam greičiausiai bus paskutiniai karjeroje.

Grunto karalius greitai sureagavo į „Australian Open“ vadovo žodžius, tačiau būdingai sau garsiais pažadais nesišvaistė.

„Aš labai vertinu tokį pasitikėjimą iš „Australian Open“. Treniruojuosi kiekvieną dieną ir tikiuosi sugrįžti kaip įmanoma greičiau“, – tviteryje rašė jis.

R.Nadalio atstovas Benito Perezas-Barbadillo portalui „Reuters“ kol kas neturėjo jokių žinių dėl Ispanijos tenisininko turnyrų tvarkaraščio kitame sezone.

Bendraudamas su žiniasklaida C.Tiley taip pat atskleidė, kad kitais Melburne yra numatomas ir Nicko Kyrgioso sugrįžimas. Moterų pirmenybėse tikrai žaisti turėtų tokios tenisininkės kaip Naomi Osaka, Caroline Wozniacki bei Angelique Kerber.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius