Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 12 19

Balžeko akademija metus palydėjo teniso dvejetų turnyru ir dujų šou

Balžeko teniso akademijos auklėtiniai, jų tėvai, draugai ir „Baltictennis“ aikštyno bičiuliai gražia švente bei galingu turnyru palydėjo 2016 metus, kurie neabejotinai įsimins kaip augimo metai – tiek pačios akademijos, tiek trenerių kvalifikacijos, tiek vaikų tobulėjimo. 
Šventė „Pakilk nuo stalo – judėk lengvai“
Šventė „Pakilk nuo stalo – judėk lengvai“ / Organizatorių nuotr.

„Apibendrindamas metus, pirmiausiai noriu pasidžiaugti tuo, kad pagaliau turime namus, kurie ir davė didžiausią impulsą mūsų augimui. Antras dalykas – bendruomenės susikūrimas.

Galiu drąsiai pasakyti ir drauge pasidžiaugti, kad mūsų kolektyvas, turiu omenyje ir trenerius, ir vaikus, ir tėvus, ir net jų aplinką, veikia šeimyniškumo principu. Siekiant rezultatų, tai yra labai svarbu“, – pasakojo geriausias Lietuvos treneris Remigijus Balžekas.

Šventėje, kurios pavadinimą „Pakilk nuo stalo – judėk lengvai“ padiktavo kalėdinis laikotarpis, nuo pat ryto virė teniso kovos tiek tarp mažųjų, tiek tarp suaugusiųjų.

Jaunimo grupės nugalėtoju tapo ką tik iš stažuotės R.Nadalio akademijoje grįžęs Aleksandras Ilinas su porininku Jokūbu Pribušausku. Jie finale įveikė Kiprą Jonaitį ir Vincentą Petrulevičių. Trečioje vietoje liko Milės Cibulskytės ir Ugnės Damulytės duetas.

Popiet vykusiame suaguausiųjų turnyre triumfavo Pauliaus Grigo ir Giedrės Martusevičienės pora, finale nugalėjusi brolius Raimondą ir Tomą Laukius. Trečioje vietoje liko Andrius Morkevičius ir Jūratė Vaičiulionytė.

Šventės metu visą dieną vaikučius linksmino elfas ir Kalėdų senelis, o vakarinėje dalyje buvo surengtas įspūdingas dujų šou, kuriame buvo galima pajusti „degančios rankos“ efektą, pasistorinti balsą, pamatyti, kaip kuriamos raketės, ir daug kitų neįprastų dalykų.

Akademijos komanda dėkoja visiems už kartu sukurtą jaukią atmosferą, įskaitant ir prie renginio rėmimu prisidėjusius: internetinę parduotuvę „Sportclub“, „Neptūną“, „Prosport“ ir „Bugą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius