-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 04 19

Barselonoje – pirmosios C.Alcarazo ir C.Ruudo pergalės

Barselonoje (Ispanija) startavusiame ATP 500 serijos turnyre „Barcelona Open Banc Sabadell“ užtikrintais pasirodymais startavo pirmą ir trečią skirstymus turintys tenisininkai.
Carlosas Alcarazas
Carlosas Alcarazas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Nuo antrojo etapo kovas pradėjusi antroji pasaulio ir pirmoji turnyro raketė užtikrintai 6:3, 6:1 sutriuškino Portugalijos atstovą Nuno Borgesą (ATP-79).

C.Alcarazui tai buvo pirmasis susitikimas po nesėkmingai susiklosčiusio Majamio „Masters“ pusfinalio, kuriame jis patyrė smulkią rankos traumą žaisdamas prieš Janniką Sinnerį.

Po daktarų rekomendacijų ispanas praleido kitą „Masters“ turnyrą Monte Karle, tačiau į ATP turą sugrįžo Katalonijos sostinėje, kur pirmą kartą karjeroje sieks apginti čempiono trofėjų.

Vos 63 minutes centriniame korte užtrukęs „Carlitos“ šiame sezone iškovojo jau 19 pergalę per 21 mačą. Dabar jo lauks tautietis Roberto Bautista-Agutas (ATP-25), kuris netikėtai lengvai 6:2, 6:2 sudorojo kitą ispaną Bernabe Zapatą Mirallesą (ATP-41).

Antradienį sėkmingai Barselonoje startavo ir trečioji turnyro raketė Casperas Ruudas (ATP-3), kuris rezultatu 6:2, 7:6(1) įveikė Beną Sheltoną (ATP-37).

Norvegui tai buvo saldus revanšas už nesėkmę praėjusių metų Sinsinačio „Masters“ turnyre, kai tuomet dar mažai kam žinomas amerikietis iškovojo skambiausią karjeros pergalę, nors dar net nežaidė profesionaliai ir studijavo universitete.

20-metis B.Sheltonas dar tik mokosi žaisti ant grunto, tačiau yra ypatingas talentas ir tai pademonstravo Katalonijoje, laimėdamas vieną gražiausių turnyro taškų.

Norvegijos tenisininko kitame etape lauks Francisco Cerundolo (ATP-32) arba Francisco Passaro (ATP-125).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius