Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 04 16

„Billie Jean King taurė“: Lietuvos tenisininkės su bosnėmis pasidalino 5-6 vietas

Lietuvos moterų teniso rinktinė dvejomis pergalėmis pabaigė Portugalijoje vyksiančias „Billie Jean King“ taurės antros grupės Europos-Afrikos zonos varžybas. Tai lėmė, kad lietuvės su Bosnijos ir Hercegovinos komanda pasidalino 5-6 vietas.
Justina Mikulskytė
Justina Mikulskytė / Sauliaus Čirbos nuotr.
Temos: 1 Tenisas

Penktadienį vykusiame paskutiniame B pogrupio susitikime Lietuvos rinktinė 2:1 nugalėjo Pietų Afrikos komandą. Klaudija Bubelytė (WTA-720) 6:2 6:4 įveikė Marilouisę Van Zyl. Visgi rezultatą antrame vienetų mače išlygino Isbabella Kruger (WTA-365), palaužusi Justiną Mikulskytę 6:3 1:6 6:4.

Lemiamas dvejetų susitikimas jau klostėsi pagal Lietuvos komandos scenarijų. J.Mikulskytė ir Patricija Paukštytė (WTA-1031) 6:0 6:2 sutriuškino Suzanie Pretorius ir M.Van Zyl duetą.

Pogrupyje iškovojusios 3 pergales ir patyrusios 2 nesėkmes Lietuvos tenisininkės užėmė trečiąją vietą, į priekį praleidusios Estijos ir Sakartvelo komandas.

Turnyrą lietuvės baigė šeštadienį, susitikimu prieš Izraelio rinktinę. P.Paukštytė 6:3 6:3 įveikė Miką Buchnik (WTA-853), o K.Bubelytė 6:2 6:3 nugalėjo Shavitą Kimchi (WTA-516).

Į pirmąją „Billie Jean King“ taurės grupę iškopė kortų šeimininkės portugalės ir Graikijos tenisininkės. Paskutinę vietą užėmė ir į trečią grupę iškrito pietų afrikietės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius