Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 15

„BNP Paribas Open“ trečius metus iš eilės išrinktas geriausiu sezono „Masters“ turnyru

Indian Velse vykstančios „BNP Paribas Open“ varžybos trečius metus iš eilės išrinktos geriausiu „Masters“ serijos turnyru.
„BNP Paribas Open“
„BNP Paribas Open“ / „Scanpix“ nuotr.

„BNP Paribas Open“ turnyrą geriausiu išrinko ir Teniso profesionalų asociacija (ATP), ir Moterų teniso asociacija (WTA).

Tokį apdovanojimą Indian Velso varžybos pelnė trečius metus iš eilės. Šiemet nauju turnyro direktoriumi tapęs Tommy Haasas sakė: „Kaip žaidėjas aš suprantu, kodėl turnyras trečius metus iš eilės išrinktas geriausiu. Labai didžiuojuosi turnyro organizacine grupe, kuri įdeda labai daug darbo, kad „BNP Paribas Open“ kasmet būtų vis geresnis. Mūsų planai nesikeičia – toliau mėginsime tobulinti turnyrą ir 2017 metus padaryti dar įsimintesnius.“

Priminsime, kad „BNP Paribas Open“ 2014 metais antrą varžybų kortą praplėtė tiek, kad dabar jame telpa 8 tūkst. žmonių. Turnyro organizatorių planuose – padidinti pagrindinį kortą, šalia pastatyti viešbutį ir atidaryti muziejų.

„BNP Paribas Open“ dažnai vadinamas penktuoju „Didžiojo kirčio“ serijos turnyru.

Savo ruožtu geriausio ATP 500 serijos turnyro titulą antrus metus iš eilės iškovojo „Aegon Championhips“. Geriausio ATP 250 serijos turnyro apdovanojimą pasidalijo „If Stockholm Open“ ir „Winston-Salem Open“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius