Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brutalios sąlygos Melburne – iš karto po pergalės britų teniso talentas apsivėmė

Trečioji „Australian Open“ pirmenybių diena geriausiems pasaulio tenisininkams pasiūlė papildomų iššūkių, susijusių su oro sąlygomis – žaidėjams teko kovoti su didžiuliu karščiu ir drėgme.
Jackas Draperis
Jackas Draperis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Brutalias sąlygas savo kailiu patyrė ir dienos metu rungtyniavęs Didžiosios Britanijos teniso talentas Jackas Draperis (ATP-55).

Termometro stulpeliai Melburne dienos metu viršijo ir 30 laipsnių ribą, o 3 valandas ir 20 minučių korte užtrukęs britas pergalę prieš Marcosą Gironą (ATP-66) iškovojo po penkių setų kovos – 6:4, 3:6, 4:6, 6:0, 6:2.

Tarp antrojo ir trečiojo setų fiziškai išsekęs J.Draperis į aikštelę išsikvietė medikus, kurie patikrino tenisininko spaudimą ir įvertino, ar jaunuolis apskritai gali tęsti susitikimą.

Galiausiai britas surado vidinių jėgų ir laimėjo 12 iš paskutinių 14 geimų, iškovodamas pirmą karjeros pergalę „Australian Open“ turnyre.

Iš karto po susitikimo finišo korte įvyko incidentas - J.Draperis staigiai nuskubėjo prie šiukšlinės ir apsivėmė, tačiau rimtesnių sveikatos bėdų jam pavyko išvengti ir po trumpo poilsio tenisininkas paliko aikštelę.

Antrajame varžybų rate 21-erių tenisininko lauks 14-toji pasaulio raketė Tommy Paulas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius