Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

C.Alcarazas apie stebinusį bulgarą: „Jis mane privertė jaustis tarsi būčiau 13-metis“

Šokiruojančią nesėkmę prestižinių teniso pirmenybių „Miami Open“ ketvirtfinalyje patyręs vienas geriausių planetos tenisininkų Carlosas Alcarazas (ATP-2) po susitikimo atidavė duoklę korte tiesiog spindėjusiam varžovui.
Grigoras Dimitrovas ir Carlosas Alcarazas
Grigoras Dimitrovas ir Carlosas Alcarazas / „Scanpix“ nuotr.

Bulgarijos tenisininkas Grigoras Dimitrovas (ATP-12) ketvirtadienį Majamyje surengė tikrą teniso spektaklį ir nustelbė šokiravo pagrindinį pretendentą į trofėjų Carlosą Alcarazą (ATP-2), iškovodamas lengvą pergalę rezultatu 6:2, 6:4.

Spaudos konferencijoje ispanas akcentavo, kad dvikovos metu varžovas jį įspraudė į siaurus rėmus.

„Kortą palikau su mintimis, kad pokyčių savo žaidime turėjau imtis kur kas anksčiau. Tačiau žaidžiau tikrai neblogą tenisą – ne idealų, bet gerą. Dabar jaučiu labai daug nusivylimo, nes jis mane privertė jaustis tarsi būčiau 13-metis. Buvo beprotiška. Mačo metu kalbėjau su savo komanda ir sakiau, kad nežinau, ko imtis. Nežinojau jo silpnybių, nežinojau nieko“, – atviravo Alcarazas.

Prieš keletą savaičių Indian Velso „Masters“ trofėjų laimėjęs jaunasis tenisininkas siekė tapti pirmuoju nuo Rogerio Federerio (2017 m.), užfiksavusiu „Sunshine Double“ pasiekimą, t.y. kuomet tame pačiame sezone yra laimimi Indian Velso bei Majamio „Masters“ turnyrai.

Visgi jau ketvirtfinalyje nesėkmę patyręs 19-metis dabar rizikuoja prarasti antrą ATP reitingo poziciją – ją užimti gali Jannikas Sinneris (ATP-3), tačiau italui reikia tapti čempionu Majamyje.

Savo ruožtu G.Dimitrovas spaudos konferencijoje buvo puikios nuotaikos – bulgarą prajuokino oponento citata apie „pasijautimą tarsi būnant 13-mečiu“.

„Tai labai geras komentaras“, – su šypsena veide atsakė bulgaras, kurio pusfinalyje laukia Alexanderis Zverevas (ATP-5).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius