Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

C.Alcarazas dėl traumos traukiasi iš Monte Karlo „Masters“ pirmenybių

Vieno geriausių planetos tenisininkų Carloso Alcarazo (ATP-3) grunto sezonas Europoje prasidės vėliau nei planuota – dėl traumos Ispanijos teniso vunderkindas nepasirodys Monte Karle.
Carlosas Alcarazas
Carlosas Alcarazas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Antradienį iš Mursijos miesto kilęs Ispanijos tenisininkas savo sekėjams pranešė, kad dėl dešinės rankos traumos negalės dalyvauti „Rolex Monte Carlo Masters“ pirmenybėse Monake.

„Monte Karle sunkiai dirbau ir siekiau išsigydyti apvaliojo nugręžiamojo raumens dešinėje rankoje skausmus iki pat paskutinės minutės, bet tai buvo neįmanoma ir aš negaliu žaisti. Labai nekantravau čia žaisti, tad iki pasimatymo kitais metais!“, – žinutė pasidalijo Alcarazas.

Vos tik atvykęs į Monako kunigaikštystę ispanas treniruotėse buvo pastebėtas su stipriai sutvarstyta dešiniąja ranka. Dar daugiau klaustukų dėl „Carlitos“ starto kilo po sekmadienio treniruočių sesijos, kurių metu jaunuolis iš dešinės pusės atlikinėjo tik pjautus smūgius be didesnės jėgos.

Buvusi pirmoji planetos raketė Monte Karlo „Masters“ turnyrą dėl traumos praleidžia antrus metus iš eilės. Šiose pirmenybėse ispanas per savo karjerą vis dar nėra iškovojęs nė vienos pergalės bei pralaimėjęs vienintelį žaistą mačą 2022 metais.

Dabar C.Alcarazo pagrindiniais tikslais turėtų išlikti Barselonos ir Madrido turnyrai, kuriuose jis triumfavo tiek 2022, tiek ir 2023 metais.

Ispanijos atstovo vietą pagrindiniame turnyre Monake užims italas Lorenzo Sonego (ATP-57), kurio antrajame etape lauks kanadietis Felixas Auger-Aliassime'as (ATP-35).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius