Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

C.Wozniacki sugrįžimas į „Australian Open“ pažymėtas pergale prieš skirstytą varžovę

Vienintelį „Didžiojo kirčio“ trofėjų 2018 metais Melburne iškovojusi Caroline Wozniacki (WTA-252) į vieną svarbiausių karjeros turnyrų sugrįžo pergalingai.
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki / „Scanpix“ nuotr.

Praėjusiame sezone teniso pasaulį netikėtu sugrįžimu į tenisą nustebinusi C.Wozniacki „Australian Open“ turnyre pasirodė pirmą kartą nuo 2020-ųjų, kuomet ir baigė profesionalios tenisininkės karjerą.

33-ejų Danijos tenisininkė jau pirmajame moterų vienetų varžybų etape sugebėjo eliminuoti vieną iš skirstytų varžovių – 20-tą skirstymą turėjusią, o praėjusiais metais Melburne pusfinalį pasiekusią Magdą Linettę (WTA-24) iš Lenkijos.

C.Wozniacki užtikrintai pirmavo rezultatu 6:2, 2:0, kai oponentė nusprendė netęsti susitikimo dėl patirtos traumos.

„Niekuomet nesinori iškovoti pergalę būtent tokiu būdu. Pastebėjau, kad oponentė kryptelėjo savo koją pirmojo seto pabaigoje. Nebuvau tikra, kas nutiko, todėl stengiausi išlaikyti koncentraciją ir per daug nesižvalgyti. Magda yra labai gera mano draugė, esame pažįstamos daug metų. Tikiuosi, kad trauma nėra rimta ir ji greitai sugrįš“, – kalbėjo lenkiškų šaknų turinti susitikimo nugalėtoja.

Po ilgesnės nei trijų metų pertraukos be teniso sugrįžusiai C.Wozniacki tai tik ketvirtas turnyras. Danė iš karto spėjo sužibėti „US Open“ pirmenybėse, kuriose pasiekė aštuntfinalį.

Apskritai „Didžiojo kirčio“ turnyruose Caroline tai buvo jau 124-toji pergalė, o solidesniais skaičiais iš aktyvių tenisininkių gali pasigirti tik Venus Williams (271), Viktorija Azarenka (157) ir Petra Kvitova (128).

Buvusios pirmos pasaulio raketės antrajame etape lauks 13 metų jaunesnė Maria Timofejeva (WTA-144), kuri 6:2, 6:4 nugalėjo Alize Cornet (WTA-112) bei iškovojo pirmą karjeros pergalę „Didžiojo kirčio“ turnyre.

Įsimintiną pirmąjį laimėjimą „Grand Slam“ varžybose įsirašė ir 16-metė Brenda Fruhvirtova (WTA-111), kuri 2:6, 6:4, 6:3 palaužė Aną Bogdan (WTA-66).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius