Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 26

COVID-19 nesirenka: užsikrėtė ir publiką tildęs teniso turnyro direktorius

Kroatijos mieste Zadare vykusio antrojo „Adria Tour“ etapo metu koronavirusu užsikrėtusių asmenų ratas vis plečiasi. Prie jau anksčiau teigiamų COVID-19 testų rezultatų sulaukusių tenisininkų ir personalo narių prisijungė ir turnyro direktorius, buvusi antroji pasaulio raketė bei Novako Džokovičiaus treneris Goranas Ivaniševičius.
Goranas Ivaniševičius (kairėje) ir Novakas Džokovičius
Goranas Ivaniševičius (kairėje) ir Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

Apie tai kroatas pranešė savo instagramo profilyje.

„Deja, po dviejų neigiamų testų per paskutines 10 dienų, ką tik sužinojau, kad susirgau COVID-19. Jaučiausi gerai ir nejaučiu jokių simptomų. Noriu pranešti visiems, su kuriais kontaktavau, kad mano testas buvo teigiamas ir kad jie saugotų save bei savo mylimus žmones. O aš ir toliau laikysiuosi izoliacijos, ką jau dariau iki šiol. Visiems, kurie užsikrėtė, linkiu kuo greičiau pasveikti“, – rašė kroatas.

G.Ivaniševičius pastarosiomis dienomis buvo tapęs vienu aršiausių Novako Džokovičiaus, teigiamo COVID-19 testo sulaukusio antradienį, gynėju.

Geriausias pasaulio tenisininkas svariai prisidėjo prie „Adria Tour“ turnyrų serijos suorganizavimo, tačiau jau po antrojo etapo planus teko stabdyti – užsikrėtė ne tik N.Džokovičius, bet ir Grigoras Dimitrovas, Borna Čoričius, Viktoras Troickis bei keli kiti asmenys.

N.Džokovičiui sulaukus daug kritikos dėl neatsakingo ir nepasverto elgesio organizuojant turnyrą, o taip pat dėl po pirmojo etapo Belgrade surengto vakarėlio, G.Ivaniševičius jį gynė.

„Žaidėjai atvyko į turnyrus, o mes puikiai leidome laiką ir stebėjome gerą tenisą. Viskas Serbijoje ir Kroatijoje buvo daroma pagal vyriausybių nurodymus“, – sakė kroatas.

Kai praėjusį savaitgalį jis išėjo į kortą sakyti kalbos, sirgaliai jam net švilpė. Buvusio tenisininko atsakas buvo paprastas:

„Nesuprantu, kodėl man švilpiate, aš juk neužsikrėtęs“, – sakė G.Ivaniševičius.

Vis dėlto galiausiai viruso šmėkla palietė ir jį.

Nuo 1988 iki 2004 m. tenisą profesionaliai žaidęs G.Ivaniševičius aukščiausiai ATP reitinge buvo užkilęs 1994-aisiais, kai užėmė antrąją vietą pasaulyje.

Nuo praėjusių metų vasaros kroatas dirba ir N.Džokovičiaus trenerių štabe.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius