-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 12 27

Danijos teniso talento komandą papildė ilgametis R.Federerio treneris

Vieno perspektyviausių pasaulio tenisininkų Holgerio Runes (ATP-8) trenerių štabas sulaukė rimto papildymo – prie dano komandos jungiasi Severinas Luthi.
Severinas Luthi ir Rogeris Federeris
Severinas Luthi ir Rogeris Federeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

47-erių strategas iš Šveicarijos nuo 2007 iki 2022 metų dirbo vienu iš pagrindinių legendinio Rogerio Federerio trenerių, o pastarajam baigus karjerą S.Luthi toliau sėkmingai tęsia darbus šveicarų Daviso taurės komandos kapitono kėdėje.

Aštuntosios pasaulio raketės H.Runes komandoje S.Luthi sudarys įspūdingą tandemą su kita šio žaidimo legenda Borisu Beckeriu iš Vokietijos, kuris 20-mečio treneriu dirba nuo praėjusių metų.

Danijos tenisininko komandoje ir toliau bus mama Aneke Rune, kuri eina ir savo sūnaus vadybininkės pareigas, o taip pat italas Lapo Becherini, kuris priklauso Patricko Mouratoglou teniso akademijai.

Aukščiausiai iki ketvirtosios pozicijos ATP reitinge pakilęs danas naująjį ATP sezoną pradės 250 taškų vertės turnyre Brisbene, Australijoje. Pirmenybės startuos jau gruodžio 31-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius