Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dar vienas žingsnis atgal – R.Nadalis praleis turnyrą Monte Karle

Jau kitą savaitę Monako kunigaikštystėje startuosiančios „Rolex Monte Carlo Masters“ pirmenybės ir šiemet neturės turnyro rekordininko, net 11 kartų Monte Karle triumfavusio Rafaelio Nadalio (ATP-649).
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“ nuotr.

Vienas geriausių visų laikų tenisininkų šiomis dienomis pranešė, kad fiziškai dar nėra pasiruošęs žaisti aukščiausiame lygyje, todėl yra priverstas išsibraukti iš turnyro Monte Karle.

„Iš sportinės pusės man tai yra labai sunkūs sprendimai. Deja, tačiau turiu jums atskleisti, kad šiemet negalėsiu žaisti Monte Karle. Man to padaryti tiesiog neleidžia mano kūnas. Net jeigu aš ir sunkiai dirbu kiekvieną dieną bei dedu maksimalias pastangas, jog galėčiau varžytis turnyruose, kurie man yra labai svarbūs, tiesa yra tokia, kad aš negaliu žaisti“, – skaudžia žinute su savo gerbėjais pasidalijo Rafa.

Beveik visą praėjusį sezoną dėl traumų praleidęs 37-erių veteranas į ATP turą sugrįžo šių metų pradžioje Brisbene, tačiau ketvirtfinalio susitikime patyrė dar vieną – klubo traumą.

Šiuo metu grunto karalius kenčia nuo nugaros skausmų – pasak užsienio žiniasklaidos, R.Nadalis gali atlikti smūgius nuo galinės linijos, tačiau beveik negali naudotis savo padavimais.

Pagrindiniais potencialiai paskutinį karjeros sezoną žaidžiančios Ispanijos teniso legendos tikslais išlieka „Roland Garros“ pirmenybės ir Paryžiaus olimpinės žaidynės.

Paskutinį kartą R.Nadalis Monte Karle varžėsi 2021 metais, o paskutinį sykį čempionu Monake tapo 2018 m.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius