Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 05 26

Davidas Ferreras spėjo įšokti į nuvažiuojantį trečiojo „Roland Garros“ etapo traukinį

Paskutiniame ketvirtadienio mače 11-a turnyro raketė Davidas Ferreras iškovojo pergalę prieš 92-ą vietą pasaulio reitinge užimantį Juaną Monaco ir tapo paskutiniuoju trečiojo „Roland Garros“ etapo dalyviu. Ispanas per daugiau nei tris valandas trukusios kovos argentinietį įveikė rezultatu 6:7 (4:7), 6:3, 6:4, 6:2 ir kitame etape susitiks su 21-u pagal skirstymą tautiečiu Feliciano Lopezu.
Davidas Ferreras
Davidas Ferreras / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Davidas Ferreras

Šiame mače D.Ferreras suklydo 57-is kartus, tačiau jo varžovas iš Argentinos padarė net 82-i neišprovokuotas klaidas. Ispanas net 11-a sykių palaužė varžovo padavimų serija, o pats pralaimėjo šešias.

2013-ų metų „Roland Garros“ finalininkas iš Ispanijos trečiąjį šių varžybų etapą pasiekė 12-us metus iš eilės. Pirmame etape tenisininkas rezultatu 6:1, 6:2, 6:0 nugalėjo Evgenijų Donskojų.

Tai keturioliktas kartas iš eilės kai ispanas rungtyniauja „French Open“ turnyre bei net 53-as „Didžiojo kirčio“ čempionatas. Jam nepavyko sužaisti 50 tokių turnyrų iš eilės, nes ši jo įspūdinga serija dėl alkūnės traumos nutrūko praėjusiais metais Vimbldone.

2015-ais metais D.Ferreras „Roland Garros“ varžybose savo pasirodymą baigė ketvirtfinalyje, kuriame nusileido antrajai pasaulio raketei Andy Murray.

11-a pasaulio raketė šį sezoną ant grunto dangos pasiekė pusfinalį Buenos Airėse ir Ženevoje, tačiau „Masters“ serijos varžybose gerų rezultatų nepademonstravo. Tai lėmė, kad jis pirmą kartą nuo 2010-ų metų iškrito iš pirmojo reitingo dešimtuko.

11-as D.Ferrero skirstymas šiose varžybose taip pat yra žemiausias „Didžiojo kirčio“ turnyruose nuo tų pačių 2010-ų metų, kai jis buvo 17-a „Australian Open“ raketė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius