-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dramatišką pergalę iškovojusi I.Swiatek tęsia itin reto pasiekimo medžioklę

Geriausia planetos tenisininkė Iga Swiatek (WTA-1) tęsia pergalių seriją WTA 1000 kategorijos turnyruose Jungtinėse Amerikos Valstijose.
Iga Swiatek
Iga Swiatek / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Majamyje vykstančių „Miami Open“ teniso pirmenybių trečiajame etape Lenkijos teniso žvaigždė po 2 valandas ir 33 minutes trukusios dramos 6:7(7), 6:4, 6:4 palaužė čekę Lindą Noskovą (WTA-31).

Tai pirmasis kartas šiame sezone, kuomet I.Swiatek sėkmingai panaikino deficitą bei iškovojo pergalę. Indian Velso pirmenybių čempionė per pastarąją atkarpą JAV laimėjo jau aštuntą kartą paeiliui.

Priminsime, kad pirmoji planetos raketė Čekijos teniso talentei sensacingai pralaimėjo „Australian Open“ trečiajame etape, tačiau nuo to laiko pasiekė du saldžius revanšus – Indian Velse ir Majamyje. Tarpusavio akistatose lenkė yra priekyje 3:1.

Apskritai I.Swiatek siekia sumedžioti itin retą pasiekimą moterų tenise – po du kartus laimėti „Sunshine Double“, t.y. tame pačiame sezone iškovoti trofėjus Indian Velse ir Majamyje. Kol kas tai yra pavykę padaryti tik legendinei Stefanie Graf (1994 ir 1996 m.).

Moterų vienetų varžybų aštuntfinalyje 22-ejų tenisininkės lauks rusė Jekaterina Aleksandrova (WTA-16).

Kaip ir Lenkijos bei Čekijos atstovės, taip ir Caroline Garcia (WTA-27) su Naomi Osaka (WTA-229) šiame sezone susitiko jau trečiąjį kartą.

Melburne ir Dohoje tenisininkės pasidalijo po pergalę, o pranašumą tarpusavio akistatose Majamyje į savo pusę palenkė prancūzė C.Garcia, triumfavusi rezultatu 7:6(4), 7:5.

Kitame etape dvikovos nugalėtojos lauks trečiosios pasaulio raketės Coco Gauff (WTA-3) iššūkis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius